Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Logos Art, ediția a III-a – Baia Mare 2019

Biserica Credinței Logos din Baia Mare sprijină, de mai mulți ani, manifestările artistice ale creștinilor din comunitate. Din acest motiv, recent, a organizat și găzduit a treia ediție a vernisajului Logos Art. Pe simeze au fost expuse picturile a 17 artiști plastici. Tema generală a expoziției a fost „Cum îl vezi pe Isus?” Fiecare artist l-a transpus pe pânză pe Isus așa cum îl percepe.

Dinu Onea, pastor, Biserica Credinței Logos - Baia Mare: Felul în care îl vedem pe Isus este divers. În seara asta concluzia noastră a fost că Isus Hristos este Domnul și Mântuitorul, și salvează și iubește pe fiecare om care își deschide inima către El. Sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru acești artiști minunați. Sunt recunoscător lui Dumnezeu, marele Artist, care dă daruri bune, frumoase și desăvârșite tuturor.

Evenimentul s-a dorit a fi un omagiu adus Fiului lui Dumnezeu. Tema a fost un motiv de reflecție asupra personalității lui Isus și impactului pe care acesta l-a avut de-a lungul istoriei omenirii.

Emese Bonta, Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”: Pentru realizarea acestor opere de artă unice și originale, pictorii au fost chemați spre introspecție la o întâlnire cu propriul sine care, mai apoi, a fost așternut pe aceste minunate pânze expuse pe simeze. Privind și analizând lucrările din punct de vedere al simbolisticii pe care pictorii au folosit-o pentru exprimarea mesajelor proprii, am ajuns la concluzia că Isus a fost un lider de educație ontologică. Rezultatul, impactul educației ontologice se cheamă transformare.

Cu prilejul celei de-a treia ediții a evenimentului Logos Art, găzduit de Biserica Credinței Logos din Baia Mare, au fost prezentate și fotografiile a cinci artiști, sub genericul „Cerul deschis”. Ambele expoziții, de pictură și fotografie, l-au avut în centru pe Domnul Isus.

Știre difuzată în cadrul emisiunii Mapamond Creștin 793 - septembrie 2019

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.