Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Bătălia pentru generația viitoare: Conferința Alo! Copii 2019

Educarea copiilor și tinerilor în spiritul valorilor moral-creștine este una dintre preocupările Bisericii din România. În acest sens, programul Alo! Copii România a organizat, la Timișoara, cea de-a 8-a ediție a conferinței „Salvează generația următoare”.

Evenimentul a adus în fiecare ediție un element de noutate, iar anul acesta a fost creativitatea.

Răzvan Duminică, director, Alo! Copii România: Vrem ca de fiecare dată în conferințele noastre să nu ne îndepărtăm de acest concept important pentru lucrarea cu tânăra generație, și anume: creativitatea. De aceea, în cele 25 de ateliere practice învățătorii cu copiii au învățat cum să prezinte mesajul Evangheliei într-un mod creativ, relevant, dinamic și autentic.

Codruța Burghelea, coordonator regional, Alo! Copii România: A fost un eveniment fantastic. Oamenii au fost entuziasmați de ceea ce s-a întâmplat aici. Ne-au încurajat ei pe noi, deși am spus că îi încurajăm noi pe ei. Ne-au spus că de fiecare dată când vin, pleacă mai încărcați, mai încurajați, mai motivați să facă lucrurile mai bine, toate astea de dragul lui Dumnezeu.

Lucrători cu copiii din țară și străinătate au participat la seminarii și ateliere practice, fiind motivați să descopere noi modalități de a prezenta eficient Evanghelia.

Iulian Avramescu, București: M-am bucurat foarte mult să particip la această conferință unde am putut vedea alți lideri implicați și iubindu-l pe Isus prin a investi în tinerii din ziua de astăzi pentru Hristos.

Alina Simionescu, Timișoara: Cred din toată inima că toți învățătorii, toți profesorii care se implică în lecții, în studiul biblic, în orele de studiu biblic cu copiii, pot avea un impact pozitiv asupra lor.

Adelina Hrițcu,Timișoara: Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că ni s-a spus să îi lăsăm pe copii să fie creativi, oarecum să fie între ei și Dumnezeu. Le pui câteva întrebări și ei să se gândească.

Polina Mahovici, Buzău: De fiecare dată găsesc ceva nou și bun de implementat în slujirea pe care o fac în Armata Salvării din România, în București.

Invitații din străinătate au vorbit despre ce înseamnă să îl urmezi pe Isus și despre caracterul Mântuitorului.

Dr. Rob Hondsmerk, președinte, Grain Of Wheat International: Cel mai important mesaj ca și ucenic al lui Hristos este că: noi suntem păcătoși iertați de către Hristos. Pentru că ne iubește! Asta este esența mesajului pe care trebuie să o transmitem copiilor.

Dr. John (Skip) Garmo, fondator, Character Solutions International: Am fost invitat să vorbesc despre importanța adoptării caracterului lui Isus și integrarea lui în viețile noastre, ca învățători. În acest fel, ajutăm copiii și tinerii să aibă caracterul lui Isus. În cadrul atelierului am discutat despre definiția caracterului, despre valorile fundamentale prezente în viața lui Isus, și despre moduri practice, bazate pe Biblie, în care putem preda aceste aspecte copiilor.

Rolul fiecărui lucrător este să-l ajute pe copil în călătoria sa spirituală, atât prin implicare directă, cât și prin motivarea implicării familiei în acest proces.

Răzvan Duminică, director, Alo! Copii România: Putem spune că această ediție a conferinței „Vreau să cred” de anul acesta a adus și mai multă bucurie învățătorilor care au fost în clase și, mai mult decât atât, știm că biserica locală de mâine va fi binecuvântată și mai echipată pentru a preda ștafeta credinței mai departe.

Simona Chirițescu, Timișoara: Anul ăsta am descoperit că trebuie să fim creativi pentru copii. Credința poate să nu fie plictisitoare.

Țicu Semeniuc, manager resurse, One Way România: Ne-am bucurat să vedem oameni care vin din toate colțurile țării, bucuroși să aibă parte de resurse pe care nu le găsesc în altă parte.

Cea de-a 8-a ediție a conferinței „Salvează generația următoare” organizată prin programul Alo! Copii România a fost găzduită de Centrul Creștin Aletheia din Timișoara.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 797 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.