Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Post și rugăciune pentru România!

Credincioșii români, din țară și străinătate, sunt chemați la trei zile de post și rugăciune pentru România în perioada 7-9 noiembrie. Evenimentul precede primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din țara noastră și este organizat de Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV.

Între motivele de rugăciune propuse se află: alegerea viitorului președinte, protecția țării și trezire spirituală în România.

Mirela Pețan, Rețeaua de rugăciune pentru România: Ne vom ruga ca omul pregătit de Domnul să fie ales viitorul președinte al României. Ne rugăm ca acțiunile celui rău, care au legătură cu aceste alegeri, să fie legate în Numele Domnului Isus Hristos – în autoritatea pe care o avea ca și Biserică a Domnului. Ne rugăm pentru protecția, pacea și stabilitatea României în această vreme. Ne rugăm pentru alinierea României, în context internațional, după voia Domnului, mai ales că situația internațională devine din ce în ce mai complicată, mai tulbure și mai periculoasă. Ne rugăm pentru copiii și tinerii României, pentru protecția lor, pentru stoparea traficului de persoane. Ne rugăm pentru oprirea valului de violențe din România. Și mai ales ne rugăm pentru trezire spirituală în țara noastră, pentru trezirea noastră, a creștinilor, dar și pentru trezirea celor care nu-L cunosc pe Domnul.

Ne vom ruga conform rugăciunii din Numeri 6 peste România, împreună, și cei care știți această rugăciune, vă rog să vă uniți acum cu mine: Domnul să te binecuvânteze și să te păzească, România! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine și să se îndure de tine, România! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine și să-ți dea pacea, România! Și astfel punem Numele Domnului peste țara noastră, peste România și să ne rugăm ca Domnul să o binecuvânteze.

Biserica lui Hristos din România este îndemnată să se mobilizeze la rugăciune și post în zilele de 7, 8 și 9 noiembrie, să caute Fața lui Dumnezeu și să cheme Numele Domnului peste țară.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 798 - octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.