Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cartea Cărților și BBSO învață copiii din Oradea să fie buni samariteni

Un eveniment special Cartea Cărților a fost organizat, recent, de Biserica Baptistă Speranța din Oradea, cu ocazia deschiderii Clubului copiilor în acest an. Pe lângă jocurile interactive, cei peste 100 de copii prezenți s-au bucurat de invitatul special, roboțelul Memo.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne-am bucurat de acest eveniment extraordinar, un eveniment la care au participat peste 130 de copii și l-am avut și pe Memo.

Anca: A fost foarte faină inițiativa cu Memo, copiii sunt mega-încântați și cred că o să îi țină prinși. Super!

Prin vizionarea episodului Bunul Samaritean, prin discuții, cântece, ateliere de creație, jocuri și activități distractive, copiii au învățat despre iubirea aproapelui.

Dani: Mi-a plăcut foarte mult, au fost o grămadă de activități și Memo a fost cu adevărat un personaj îndrăgit de toți copilașii. Mulțumim mult pentru timpul acordat.

Ceci, organizatoare BBSO: Astăzi, la clubul copiilor, am văzut multe-multe zâmbete și multă distracție. A fost alături de noi și Memo și ne-am simțit foarte bine împreună. Mulțumim, Alfa Omega TV, pentru că Memo a fost astăzi alături de noi.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Cel mai important lucru și lecția pe care copii au putut să o învețe astăzi e că cel de lângă noi este aproapele nostru, trebuie să-l ajutăm.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne dorim să ridicăm o generație de copii care să fie buni samariteni și să ducă Evanghelia mai departe printre colegi, vecini și prieteni. A fost extraordinar, copiii s-au simțit bine, au avut parte de multe-multe momente deosebite.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi organizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort, în colaborare cu Alfa Omega TV.

https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 799 - noiembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.