Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

ImPuls - Conferința Flacăra Închinării 2019 - reportaj AOTV

Ediția 2019 a conferinței „Flacăra Închinării” s-a desfășurat în municipiul Alba Iulia, cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României. Evenimentul se adresează tinerilor care vizitează cetatea Marii Uniri, în 1 Decembrie.

Ionuț Dura, pastor, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Încercăm să facem și ceva împreună aici, în inima țării, la Alba Iulia, pentru Dumnezeu. Să ne adunăm și în jurul Cuvântului

Florin Lupean, organizator, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Scopul pentru care organizăm an de an, la Alba Iulia, această conferință este pentru a motiva tânăra generație să meargă mai departe și mai departe.

De-a lungul timpului, la aceste conferințe au fost abordate subiecte diverse astfel încât tânăra generație să fie relevantă pentru vremurile actuale. Tema din acest an a fost „ImPuls”.

Ghiță Dicoi, pastor, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Ediția aceasta a fost una de referință în sensul că am putut să redescoperim adevărata valoare a închinării.

Alisa Abigail Dima, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Avem nevoie ca Dumnezeu să ne dea un impuls să nu rămânem la același nivel, ci întotdeauna să creștem și să căutăm tot mai mult din El.

Lavinia Ciungan, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Conferința aceasta „ImPuls” motivează tinerii ca să-L caute și să-L dorească mai mult pe Dumnezeu.

Mihai Cornel Dima, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Cred că a venit vremea acum ca noi să fim cei care, efectiv, se lasă aprinși de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu și în vremea asta să aprindă focuri.

Organizatorii doresc ca tinerii creștini să redescopere pasiunea de a trăi pentru Hristos.

Ionuț Dura, pastor, Biserica Flacăra Închinării – Alba Iulia: Asta e extraordinar că putem să punem scena pentru Dumnezeu, că putem să-L lăsăm pe Duhul Sfânt să se manifeste în ei și, da, cred că trebuie să fim gălăgioși. În predica din seara asta se spunea, printre altele, că tinerii trăiesc cu pasiune oricum ar fi. Nu trebuie să le oprim noi pasiunea, ci să o canalizăm bine.

Adrian Vlad, pastor, Biserica Efraim – Târgoviște: Această generație merită să asculte de impulsul Duhului Sfânt și să prindă acest puls despre care s-a vorbit. Și cumva mărturia mea cred că ajută în privința aceasta, faptul că Dumnezeu m-a scos dintr-o lume „a avea” și m-a pus într-o lume „a fi” , pasionat de Hristos și de Împărăția Lui. De fapt am adus acest mesaj al Împărăției la o conferință chiar în Alba Iulia.

Tinerii veniți din toată țara s-au bucurat de un timp de închinare autentic și și-au exprimat pasiunea pentru Dumnezeu.

Luminița Ciuciumiș, participantă, Timișoara: E nevoie de o trezire la nivelul lor, la nivel național, de o dorință de a se aprinde o flacără în inimile lor pentru Dumnezeu.

David Murza-Sighiartău, participant, Cluj-Napoca: Pentru mine conferința asta a fost primul pas spre călătoria mea cu Dumnezeu. Aici l-am întâlnit pentru prima oară, l-am experimentat la nivel personal.

Gabi Ciuciumiș, participant, Timișoara: Cred că este o generație profetică și chiar numele acestei conferințe, „ImPuls”, este un nume profetic. Cred că este vorba de o nouă revoluție în rândul tinerilor și a acestei generații pentru că este nevoie de impulsul Duhului Sfânt. Am fost foarte impresionat de închinarea din seara asta, de pasiunea tinerilor, de vorbitorul care a fost în seara aceasta.

Participanții au apreciat și faptul că evenimentul este organizat de Ziua Națională a României.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 803 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.