Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Laura Bretan susține un concert caritabil la Iași, în 17 decembrie 2019, de la ora 18:00

Laura Bretan vine la Iași, în 17 decembrie 2019, de la ora 18:00, la un concert caritabil pentru copiii cu dizabilități!
concertcaritabilLauraBretanIasiFundația Star of Hope România și Alianța Evanghelică din România, în parteneriat cu Asociația 100% viață organizează evenimentul „Miracolul Bethleemului”, marți, 17 decembrie 2019, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Iași.
 
„Toate fondurile obținute prin distribuirea biletelor în schimbul unei donații vor asigura ședințele de terapie recuperatorie atât de necesare celor aproape 200 de copii cu dizabilități din Centrele Star of Hope din Iași, Bârlad, Botoșani, Dorohoi, Suceava.
 
Concertul caritabil este susținut de LAURA BRETAN, împreună cu Corurile reunite ale Bisericilor Evanghelice din Iași, Corul „Armonia Kids” și orchestra „OTHELLO SEXTET”.  Întregesc programul coruri de copii din Iași, Botoșani, Suceava.
 
Evenimentul caritabil se bucură și de prezența unei delegații de români din S.U.A. (voluntari în România, care susțin cauza copiilor cu dizabilități). Mesajul, specific sărbătorii Craciunului, este transmis de Leonard Semenea (S.U.A.) și Lennart Erksson (președintele Star of Hope International, Suedia).
 
Concertul de Crăciun este organizat de Alianța Evanghelică din România și Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Asociația 100% Viață și cu sprijinul Primăriei Iași.
 
Laura Bretan a câștigat concursul Românii au talent datorită vocii ei de soprană.”
Sursa: Ziarul de Iași

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.