Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O voce pentru copiii nenăscuți: Campania 40 de zile pentru viață | Știre Alfa Omega TV

„Fiecare țară care acceptă avortul nu își învață cetățenii să iubească, ci să folosească violența pentru a obține ceea ce vor.” (Maica Tereza)

Campania „40 de zile pentru viață” este o manifestare pro-life care se desfășoară simultan, în perioada 26 februarie – 5 aprilie, în aproximativ 530 de orașe din 30 de țări din întreaga lume. În municipiul Timișoara, voluntarii, reprezentanți ai societății civile, sunt prezenți în fața Maternității Odobescu și poartă pancarte cu mesaje pro-viață.

România se menține, încă, pe primele locuri în lume la numărul de avorturi, iar județul Timiș este pe locul 2 la nivel național cu aproximativ 4000 de întreruperi de sarcină pe an, potrivit datelor Ministerului Sănătății. Totodată, România este printre țările cu cel mai mare număr de adolescente care rămân însărcinate. Din acest motiv voluntarii implicați în campania civică „40 de zile pentru viață” doresc să atragă atenția comunității asupra tragediei avortului și asupra valorii vieții.

Emanuela Isaincu, organizator: Importanța campaniei este să salvăm copiii nenăscuți și, pe lângă asta, să ajutăm femeile, chiar și bărbații așa cum s-a spus în conferință, să-i ajutăm să vadă valoarea vieții, să-i conștientizăm de pierderea vieții și s-i ajutăm să iubească viața.

Reprezentanți ai societății civile sunt prezenți în fața Maternității Odobescu din Timișoara, timp de 12 ore în fiecare zi până în 5 aprilie, purtând pancarte cu mesaje pro-viață. Scopul nu este de a manifesta împotriva cuiva, ci de a susține dreptul la viață al copiilor nenăscuți.

Ghiță Alecsei, organizator: Credem că pe filiera aceasta, campania este foarte benefică pentru foarte multe femei în criza unei sarcini, pentru că este zona aceea ascunsă și omul se deschide foarte puțin, mărturisește foarte puțin, însă este foarte importantă convingerea pe care o primește.

În decursul anilor, începând din 2007 când a debutat campania „40 de zile pentru viață”, la nivel modial au fost salvați peste 16.500 de copii. Femeile și tinerele care se confruntă cu o sarcină nedorită ar trebui să cunoască faptul că o întrerupere de sarcină are urmări psihice, fizice și spirituale. În același timp, cele care au trecut prin trauma unui avort pot beneficia de ajutor.

Adrian Daniel Stupar, Comunitatea Creștină Penticostală Timișoara: Le vorbim despre iertarea lui Dumnezeu. Le vorbim și despre faptul că trecutul nu mai poate fi retrăit. Dar le vorbim despre faptul că oricât de grav ar fi trecutul, dragostea lui Dumnezeu întotdeauna va oferi iertare, reabilitare.

Împarte cu alții, distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Materialul face parte din emisiunea de știri „Mapamond creștin” 815 - februarie 2020.

Etichete: pro-viata, avort, social avort

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.