Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Devoționale pentru copii, cu Edi Kifor | Reportaj Alfa Omega TV

Școlile sunt închise de o lună și jumătate din cauza măsurilor impuse de răspândirea noului coronavirus. Astfel, copiii sunt obligați să stea acasă, iar această situație îi provoacă pe părinți să găsească soluții împotriva plictiselii. Familia Kifor din București face parte dintr-o comunitate de creștini evanghelici și este implicată în activitatea cu copiii.

Florian Kifor: De mai mult de 15 ani suntem implicați în lucrarea lui Dumnezeu cu copiii în cadrul proiectelor organizației KIDZ România. De asemenea, în anul 2000 am avut onoarea să fiu parte dintre studenții, așa cum ne spunea nouă pe timpul acela, ai profesorului nostru Cristi Țepeș, un om al lui Dumnezeu extraordinar.

Cel mai nou proiect în care este implicată familia Kifor este un serial de devoționale pentru copii realizat de fiul lor, Edi. În felul acesta cei mici sunt încurajați și motivați să afle mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu.

Simona Kifor: L-am provocat să se gândească la un verset care i-a plăcut lui și care ar putea fi o încurajare și pentru alți copii, și el a ales...

Edi Kifor: Romani 8:38 și 39. Și haideți să-l citim împreună!

Căci sunt bine încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălțimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.

Prin această activitate toți au avut de câștigat.

Florian Kifor: Vorbim despre relația tată-fiu în care noi am avut ocazia să studiem mai amănunțit Cuvântul lui Dumnezeu, să învățăm cum să-l redactăm, cum să-l spunem la alții. Edi a avut ocazia să își exerseze vorbitul în public pentru că, practic, asta face.

Edi Kifor: Dragi copii, astăzi vreau să învățăm împreună cum trebuie să ne rugăm. Și pentru aceasta trebuie să citim din Matei capitolul 6, versetul 6.

Și am câștigat un timp special cu tăticul meu.

Așa cum spun membrii familiei Kifor, părinții pot profita de această perioadă pentru a investi în copii și pentru a-i învăța valorile biblice.

Simona Kifor: Vrem să vă încurajăm pe toți cei care urmăriți această emisiune, să vă faceți timp să investiți în copiii voștri, să-i învățați din Cuvântul lui Dumnezeu așa cum scrie în Biblie: „Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea!” Noi pe principiul acesta mergem și vrem să investim foarte mult, și investim.

Iată o idee foarte bună pentru a lupta cu plictiseala. Mesajele realizate de Edi Kifor le puteți viziona la Alfa Omega TV, și pe rețelele de socializare Alfa Omega.

Un site special pentru copii: http://carteacartilor.tv/

Alte știri și reportaje: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.