Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AO NEWS 8 iulie 2020

1. Parlamentarii creștini din întreaga lume: sprijinim suveranitatea israeliană în Iudeea și Samaria – TPS

Parlamentarii din 20 de țări din Europa, Africa și America Latină au semnat o scrisoare prin care își declară susținerea pentru intenția Israelului de a-și aplica suveranitea în Iudeea și Samaria.

„Noi, semnatarii acestei scrisori, sprijinim pe deplin aliatul nostru, Statul Israel, în drepturile sale de a aplica suveranitatea comunităților evreiești din Iudeea și Samaria”, se arată în scrisoare.

„Afirmăm că așezările evreiești din Iudeea și Samaria au fost o parte cheie a patriei biblice și strămoșesti a națiunii evreiești de secole. Credem că aplicarea suveranității pentru aceste comunități din Israel nu va afecta poporul palestinian în mod negativ, ci va aduce mai aproape posibilitatea ca această regiune să găsească pace și prosperitate”, au explicat ei.

Semnatarii europeni sunt parlamentari din Slovacia, Țara Galilor, Finlanda, Italia, România și Olanda, dar și din alte țări de pe alte continente.

Această scrisoare este o încurajare oferită premierului Benjamin Netanyahu, care săptămâna trecută a ezitat să pună în aplicare planul de pace formulat de Statele Unite.

2. Israelul lansează cu succes Ofek 16 - satelitul de recunoaștere – TPS

În această săptămână Israelul a lansat cu succes satelitul de recunoaștere Ofek 16, a declarat reprezentantul Ministerului Apărării din Israel împreună cu Israel Aerospace Industries, principalul producător aerospațial și aeronautic din Israel. Această lansare este un semnificativ pas înainte pentru capacitățile de spionaj ale Israelului.

Lansarea a fost efectuată de pe o stație de lansare situată în centrul Israelului, folosind un lansator „Shavit”, dezvoltat pe plan intern.

Ofek 16 este un satelit de recunoaștere electro-optic cu „capacități avansate”, fabricat și echipat cu tehnologie de ultimă generație de către firme israeliene, a declarat TPS.

Odată ce satelitul va fi considerat pe deplin funcțional, Ministerul Apărării va preda satelitul domeniului informațiilor armatei israeliene.

Ministrul Apărării, Benny Gantz, a declarat că : „Superioritatea tehnologică și capacitățile de inteligență sunt esențiale pentru securitatea Statului Israel.”

Israelul este una dintre puținele țări din lume - 13 la număr, ce dețin posibilități de lansare a sateliților.

3. Guvernatorul Californiei interzice creștinilor să cânte în biserici - CBN

Un nou regulament a intrat în vigoare la sfârșitul săptămânii trecute în California, care reglementează modul în care ar trebui să fie oficiate slujbele în biserici. Ordinul de 14 pagini interzice cântatul, atât la repetiții, cât și în programele publice ale bisericilor din California. Motivul este COVID-19. Se pare că există posibilitatea transmiterii virozei prin picăturile exhalate contaminate.

Biroul guvernatorului nu a indicat cum intentionează să aplice legea. Este greu de imaginat ca trupele Gărzii Naționale să intre în biserici și să aresteze membrii corului pentru că au cântat un imn de închinare.

Dr. Paul Chappelll, pastorul Bisericii Baptiste Lancester, una dintre cele mai mari biserici din nordul Californiei, citat de CBN, a declarat că biserica lui intentionează să nu se supună acestei restricții, ci chiar să cânte și mai tare.

„Este singurul răspuns pastoral pentru o astfel de legislație neconstituțională. Îi invităm pe guvernanții noștri să ni se alăture duminică la biserică pentru a vedea că practicăm distanțarea socială, dar ne vom supune Scripturilor pentru a cânta și a ne întâlni unii cu alții în dragostea Domnului, a încheiat pastorul.

4. Curtea de Apel din Marea Britanie oferă un termen pentru audierea contestației împotriva guvernului britanic referitor la avorturi – GNA

Curtea de Apel din Marea Britanie a acceptat să reexamineze o practică judiciară privind avorturile. Guvernul a aprobat avorturile la domiciliu ca parte a reglementărilor sale în timpul pandemiei de Coronavirus în luna martie. Dar opozanții legislației au avertizat că această practică pune în pericol sănătatea femeilor. Atunci când o contestație legală a fost respinsă de Înalta Curte, avocații din partea Christian Concern au făcut apel, argumentând că numai Parlamentul are autoritatea de a schimba legea privind avorturile. Curtea de Apel a declarat că hotărârea ar putea fi incorectă și a oferit termen pentru un apel. Lord Justice Lewinson a spus: „Este posibil ca Ministrul Sănătății să-și fi depășit atribuțiunile în schimbarea legii.”

Directorul asociației Christian Concern, Andrea Williams, a salutat decizia:

„Avem acum o oportunitate autentică de a expune minciunile și practicile dubioase din industria avortului. În acest sens, sperăm că unele vieți vor fi salvate, iar mamele vor fi protejate. ”

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de facebook Știrile Alfa Omega: www.facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.