Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Știrile Alfa Omega, o sursă credibilă de informare ! Știre Mapamond Creștin

Cantitatea de știri care circulă în prezent în lume este foarte mare, însă nu toate reflectă realitatea. Fenomenul „fake news” se răspândește cu rapiditate într-o lume a tehnologiei și este nevoie de selecția informațiilor. În acest context, Alfa Omega TV încearcă să ofere oamenilor știri credibile care să aducă o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale. Cea mai nouă platformă prin care sunt difuzate informații din România și din lume este pagina de facebook Știrile Alfa Omega.

Abundența informațiilor din societatea actuală poate constitui o problemă. De-a lungul timpului, Alfa Omega a dorit să ofere oamenilor conținut credibil și să prezinte actualitatea din perspectivă creștină. Este nevoie de evaluarea corectă a știrilor care sunt transmise.

Ciprian Burghelea, redactor, Alfa Omega TV: Cred că la Alfa Omega încercăm să selectăm știrile în așa fel încât să fie și reale, contemporane și exacte, fără anumite exagerări sau interpretări, și încercăm doar să fim punctuali și la subiect încercând să argumentăm de genul: evenimentul respectiv se întâmplă și are ca și conotație anumite versete din Scriptură.

Cea mai nouă platformă prin care Alfa Omega TV transmite informații este pagina de facebook Știrile Alfa Omega.

Mihaela Niță, redactor web, Alfa Omega TV: Am creat această nouă pagină din cauza faptului că am început să producem tot mai multe știri și am văzut interesul oamenilor față de știri. Și am simțit nevoia că trebuie cumva să separăm pagina oficială de Alfa Omega și pagina de știri.

Această pagină a fost realizată cu scopul de a prezenta evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutând oamenii să înțeleagă mai bine vremurile în care trăim.

Mihaela Niță, redactor web, Alfa Omega TV: Încercăm să prezentăm știri din România, din Israel și de pe întreg mapamondul. De asemenea, dacă sunteți interesați de evenimente creștine care au loc la noi în țară sau de tot felul de reportaje, de misiuni, asociații creștine, toate astea le puteți găsi la noi pe pagina Știrile Alfa Omega.

Cei care nu reușesc să urmărească știrile la ora difuzării lor pe canalul Alfa Omega TV, le pot vedea pe youtube și pe pagina de facebook Știrile Alfa Omega.

Mihaela Niță, redactor web, Alfa Omega TV: Am început această nouă pagină de aproximativ o lună și avem în medie 5 postări pe zi. Încercăm să aducem la lumină evenimente relevante, subiecte care să fie de interes pentru public și cred eu că reușim.

Pe această pagină de facebook pot fi găsite și informațiile care se difuzează în Alfa Omega News, un program care vine în sprijinul celor care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a urmări un grupaj de știri elaborat.

Ciprian Burghelea, redactor, Alfa Omega TV: Eu cred că AONEWS este un instrument fantastic pentru cei care vor să cunoască esența evenimentelor mondiale.

Codruța Burghelea, redactor, Alfa Omega TV: Avem mai multe surse din care ne inspirăm, surse credibile, surse creștine: Global News Alliance, TPS, alte surse care aduc în atenția oamenilor lucrurile importante care se întâmplă în lume.

Parafrazându-l pe filosoful englez Francis Bacon, informația înseamnă putere, se poate observa că, la ora actuală, în lume circulă foarte multe știri, dar nu toate reflectă realitatea. Fenomenul „fake news” se răspândește cu rapiditate într-o eră a tehnologiei și este nevoie de selecția informațiilor. În acest context, Alfa Omega TV încearcă să ofere oamenilor știri credibile și de calitate care să aducă o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.