Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Marsul Invierii la Timisoara - 16 aprilie 2012

marsul-timisoara-web660 Asociatia Evanghelistica si de Caritate "Isus Speranta Romaniei", cu sediul în Timisoara, str. Capitan Dan nr. 23, în colaborare cu bisericile crestine din Timisoara organizeaza luni, 16 aprilie 2012 de la ora 15, cea de-a XXI-a editie a manifestarii crestine "MARSUL ÎNVIERII", si totodata cea de-a patra editie a Marsului Învierii organizat dupa plecarea în vesnicie a pastorului Petru Dugulescu, cel care a avut viziunea de a organiza aceasta actiune în cadrul careia sunt reuniti toti crestinii din Romania, indiferent de confesiunea religioasa. Marsul Învierii este o actiune cu caracter interconfesional fiind recunoscuta atat pe plan national cat si pe plan international, avand drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos. Procesiunea va începe în fata Catedralei Mitropolitane din Timisoara, unde dupa o scurta introducere, se va rosti o rugaciune, iar apoi toti cei prezenti se vor deplasa pe traseul traditional: Primarie - Consiliul Judetean Timis - urmand ca la Biserica Penticostala Elim din Timisoara sa aiba loc un serviciu de evanghelizare. La fiecare institutie se vor face opriri si se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor crestine din Timisoara va înalta o rugaciune de multumire si binecuvantare. Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.