Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta Un Lucru - Consacrat - 29-31 Decembrie 2011

„Voi fi sfintit de cei ce se apropie de Mine si voi fi proslavit in fata intregului popor.” (Levitic 10.3)poster_unlucru_2

UnLucru este manifestul unei generatii neimplinite intr-o cultura crestina superficiala.

In vremurile Vechiului Testament, Dumnezeu ridica preotii ca reprezentanti ai sai pe pamant, mediatori intre oameni si El insusi. in vreme ce imparatii din vechime au fost cunoscuti datorita realizarilor, preotii au fost cunoscuti pentru stilul lor de viata.

Chiar mai mult, ori de cate ori poporul lui Dumnezeu aluneca in idolatrie indepartandu-se de Dumnezeu, restaurarea si consacrarea preotiei si a inchinarii adevarate initia trezirea spirituala nationala. Nu reformele politice, militare sau educationale, ci reforma preotiei, reintoarcerea acesteia la scopul originar.

UnLucru cerem de la Domnul si-l dorim fierbinte: sa fim gasiti stand inaintea Domnului ca preoti curati, sfintiti, consacrati Lui, umbland in identitatea conferita noua (1 Petru 2.5,9, apocalipsa 1.6).

Consacrarea in sine nu este un cuvant mare, care ar putea deveni la moda in aceste zile. Consacrarea este raspunsul natural al unei inimi care primeste revelatia sfinteniei lui Dumnezeu si raspunde pe masura. Levitic 10.3 chema preotul sa-L sfinteasca pe Dumnezeu prin apropierea sa – Domnul devenind centrul apropierii si onorarea Lui fiind singurul comportament ingaduit. in acelasi timp, apropierea preotul de Dumnezeu, prin atitudinea acestuia, il proslavea pe Dumnezeu in mod public. intre viata personala inaintea lui Dumnezeu si viata publica in fata oamenilor trebuie sa existe o sfanta congruenta. Nu e vorba despre o optiune aici. Este vorba despre onorarea sfinteniei divine.

Viziunea conferintei UnLucru `11 este consacrarea credinciosilor din Romania pentru o traire preoteasca, binecunoscuta inaintea Domnului si a oamenilor prin stilul de viata in sfintenie si slujba inaintea Domnului.

Vedem credinciosii consacrandu-si viata pentru isus, urmarind o traire diferita de mersul acestei lumi sau de cultura crestina obisnuita, inspirati de slava lui Dumnezeu avand ca obsesie pentru noul an cautarea neincetata a fetei Celui Preainalt.

Vedem credinciosii primind o ungere a consacrarii, o imputernicire pentru a-si implini legamantul incheiat inaintea Domnului.

Vedem credinciosii Romaniei imprastiind mireasma sfinteniei ceresti pretutindeni in Romania, stabilind o cultura preoteasca in jurul lor.

Vedem credinciosii traind pentru UnLucru.

Program

Joi, 29 dec.
18.00: Lauda si inchinare, sesiunea 01

Vineri, 30 dec.
10.00: Lauda si inchinare, sesiunea 02
13.00: Pauza
14.00:
Seminarul 01: Preotia in familie (1) – adi Maghet
Seminarul 02a: Puritate sexuala (tineri/barbati) – Gabi Giulusan
Seminarul 02b: Puritate sexuala (tinere/femei) – Twila Crawford
15.00:
Seminarul 03: Profetie si vise – Claudius samartinean
Seminarul 04: identitate – Costel Gergely
16.00: Pauza de masa
18.00: Lauda si inchinare, sesiunea 03

sambata, 31 dec.
10.00: Lauda si inchinare, sesiunea 04
13.00: Pauza
14.00:
Seminarul 05: Preotia in familie (2) – Adi Maghet
Seminarul 06: identificarea chemarii – Marcel strubert
15.00:
Seminarul 07: Trairea in Cuvant – Nelu Barbura
Seminarul 08: In afara zidurilor – Cristi Popa
21.00: Lauda si inchinare, sesiunea 05
23.00: Lauda si inchinare
01.00: Sesiunea 06
02.00: Viziune profetica, ungerea consacrarii
03.00: Lauda si inchinare
05.00: Inchinare si slujire profetica personala

Vorbitori:
Pastor Daniel N. Matei
Claudius Samartinean

Inchinatori:
Cristocentric
Decean
Agape
Casa inchinarii
IHOP - TM

Incrie-te aici 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.