Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Scoala internationala de ucenicie (SIU) 22 ianuarie - 9 iunie 2012, Cluj-Napoca

scoala_de_ucenicizare_afisEste o ocazie extraordinara de a te apropia mai mult de Dumnezeu. A fost conceputa pentru cei care doresc sa puna deoparte 5 luni departe de responsabilitatile si presiunile vietii pentru a se concentra complet asupra lui Isus.
In etapa I vei face parte dintr-un program care cuprinde: timp personal cu Dumnezeu, interactiune într-un grup mic, timp de învatatura în clasa, timp de studiu, întâlniri unu la unu, evanghelizare în oraS Si bineînteles, timp pentru a reflecta la ce ai învatat.

In etapa a-II-a vei avea sansa de a pune in aplicare ceea ce ai invatat intr-o misiune externa.

Mai multe detalii gasiti aici!

SUBIECTE ABORDATE:
- Natura si caracterul lui Dumnezeu
- Auzirea vocii lui Dumnezeu
- Relatii
- Mijlocire, misiune, evanghelizare
- Lupta spirituala
- Valoarea vietii
- Inima de tata a lui Dumnezeu
- Imparatia lui Dumnezeu
- Frica de Domnul
- Viziune si chemare

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.