Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Conferinta: „Familia – a fi sau a nu fi?” - Sibiu

Conferinta_Familia_300Asociatia Crestin-Umanitara „Kinonia” si Centrul Crestin „Templul Inchinarii”, va invita sambata, 7 mai 2011, ora 16.00, la Conferinta cu tema: „Familia – a fi sau a nu fi?”.

Conferinta va avea loc la Sibiu, Centrul Crestin „Templul Inchinarii”, din Calea Dumbravii nr. 18 si va fi sustinuta de sotii Ian and Tracey Mann din Anglia.

Conferinta se va desfasura in cadrul a doua sesiuni, in care vor fi abordate principiile crestine de baza privind familia si, respectiv, rolul mamei/sotiei tatalui/sotului in cadrul familiei.

Institutia familiei, asa cum a fost ea creata de Dumnezeu, este, astazi, amenintata de o societate in (de)cadere libera. Valorile morale sanatoase isi fac tot mai greu loc in multitudinea de non-valori promovate. Efectele incep deja sa se vada, cu precadere in randul tinerilor si adolescentilor, pentru  care familia pare mai degraba un concept „invechit” si „neatractiv”.

Principiile crestine privind familia sunt: dragoste, sinceritate, fidelitate, intelegere, armonie, iubire, daruire. Vino sa le redescoperim: daca esti in impas, daca simti ca familia ta se destrama, sau daca, din contra doresti sa iti intemeiezi o familie.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.