Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

"Sportivi in actiune" - Romania

nt_banner_400

coperta-NT

Fundatia Romania Pro Culture, prin proiectul „Sportivi in Actiune”, va invita la un eveniment unic in Romania : Lansarea oficiala a Noului Testament pentru lumea sportului romanesc!

Umbland pe muchie de cutit intre victorie si infrangere, intre dorinta si deznadejde, suferind de pe urma inevitabilelor iesiri de pe prima scena, multi oameni se intreaba: „Ce-i determina pe sportivi sa continue?” Cativa dintre sportivii de renume international, binecunoscuti pentru profesionalismul si pentru valorile lor morale, ne raspund la aceasta intrebare in interviurile si gandurile pe care le-am inserat in Noul Testament adresat Sportivilor.

Va invitam sa descoperiti o lume a sportului in care spiritualul, fizicul si motivationalul isi dau mana in cea mai dificila competitie: a vietii.

Evenimentul va avea loc la Sediul Fundatiei Romania Pro Culture, situat in strada Intrarea Dambovitei (Aleea Lacul Morii), Nr. 3, sector 6, Bucuresti, in spatele reprezentantei Ford.

Data : 19 aprilie 2011, orele 19.00

Invitati speciali :
Reid Lamphere, triplu campion SUA la lupte, Coordonator Evenimente Sportive Internationale AIA.
Zbyszek Masewicz, Coordonator- Europa de Est al proiectului “Athletes in Action”.
Alin Jivan, component al lotului national de gimnastica al Romaniei.

Fiecare participant va primi cate un Nou Testament si un dvd cu viata unor sportivi de renume mondial care au ales sa traiasca viata intr-un mod care sa inspire pe cei din jurul lor!

Asteptam confirmarea de participare pana pe data de 15 aprilie 2011 la urmatoarele numere de telefon :
0741.272.040 – Radu Voicu
0745.455.444 - Daniel Zafiris –Coordonator proiect „Sportivi in Actiune” Romania

Aceasta editie a Noului Testament pune sub semnul intrebarii punctul de vedere des intalnit, cum ca Biblia este o carte numai pentru teologi si pentru oamenii care merg la Biserica. Pentru ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, ea este la fel de relevanta lumii sportului ca oricarui alt domeniu al vietii cotidiene. In acest volum vei descoperi, pe langa textul biblic, marturii ale unor sportivi de succes, pentru care Biblia este un indrumator de zi cu zi.

Ce spune Biblia despre sport? Mai mult decat poti sa iti imaginezi. Aceasta carte contine multa intelepciune care poate sa fie aplicata in competitiile spotive. Poate oare Biblia sa ne ajute sa stim cum sa ne raportam la victorii si la infrangeri? Intr-o lume in care comentatorii sportivi promoveaza superlativul, noi cum definim succesul? Cartea aceasta are raspunsuri.  Noul Testament anunta mesajul cel mai important din istoria lumii. Este mesajul iertarii pacatelor noastre si al vietii eterne impreuna cu Dumnezeu. Este mesajul pe care Biblia il numeste pe drept cuvant "Vestea buna pentru toti oamenii". Oricine citeste si crede mesajul Noului Testament va descoperi bogatii inestimabile si va deveni un invingator.

Cartea aceasta este: "Drumul spre victorie"

La acest eveniment vor fi invitati antrenori, sportivi din Bucuresti si nu numai, conducatori din cateva Federatii sportive si de la Comitetul Olimpic Roman, crestini care doresc sa se implice in lucrarea cu sportivii din tara noastra, ziaristi si cateva televeziuni locale si nationale.

Pentru aceasta lupta spirituala este nevoie de multa rugaciune, ca Domnul sa deschida inimi si usi.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.