Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Oradea - Evenimente de Paste la Biserica Betania Oradea

  1. Luni, ora 18:00 - Comemorarea Jertfei Mântuitorului prin vizionarea unui film  dedicat, în special, tinerilor.
  2. Marţi, ora 18:00 - Comemorarea Jertfei Mântuitorului prin vizionarea unui film dedicat, în special, familiilor.
  3. Miercuri, ora 18:00 - Comemorarea Jertfei Jertfa Mântuitorului prin vizionarea filmului ISUS.
  4. Joi, ora 18:00 - Comemorarea Jertfei Mântuitorului prin închinare, rugăciune şi mesaj biblic. Totodată, vom împlini porunca Sa referitoare la Cina Domnului, aducându-ne aminte de moartea Lui până va veni El.
  5. Vineri, ora 18:00 - Comemorarea Jertfei Mântuitorului prin închinare, rugăciune şi mesaj biblic.
  6. Sâmbătă, ora 23:00 - Când noaptea de transformă în Lumină, se intampina Învierea Domnului Isus prin închinare şi rugăciune.
  7. Duminică, ora 10:00 & 18:00 - Celebrarea Învierii Mântuitorului prin închinare, părtăşie şi mesaj biblic.
  8. Luni, ora 10: 00 - Celebrarea de a doua zi de Paşte prin închinare, părtăşie şi printr-un botez în apă. Invitat să transmită mesajul biblic: Pastor IULIAN COSTEA.

Ce reprezintă Moartea și Învierea lui Isus pentru tine?

Ca în fiecare an, și anul acesta lumea creștină sărbătorește, de data aceasta împreună, indiferent de culoare deonominațională, cea mai mare sărbătoare, şi anume, Suferințele, Moartea și Învierea lui Isus Cristos.

Ce reprezintă această sărbătoare pentru omenire, aproape fiecare creștin știe. Ce reprezintă ea pentru tine, însă, este întrebarea cea mai importantă a cărei răspuns îl știi doar tu și, desigur, îl știe Dumnezeu care ne cunoaște pe fiecare, inclusive modul de gândire.

Și pentru că este important pentru fiecare dintre noi să dăm răspunsul potrivit la întrebarea Ce reprezintă Moartea și Învierea lui Isus pentru mine?, vă chemăm și vă așteptăm să fim împreună în această săptămână când, în fiecare seară, prin diferite mijloace: cântare, rugăciune, film, predică, Cina Domnului, se va oferi fiecăruia prilejul de a medita și de a da răspunsul cel mai potrivit la această întrebare. Știind că, de modul cum răspundem depinde nu doar viața noastră de aici, dar, mai ales, veșnicia noastră, este important să ne facem timp, măcar în această săptămână pentru aceste chestiuni de viață și de moarte, pe care, din păcate, cei mai mulți le ignoră mai tot timpul.

Două sunt lucrurile care atrag, care sunt în centrul acestei sărbători. Pe de o parte, Crucea lui Cristos care împarte lumea, la Cruce Dumnezeu a făcut dreptate, Crucea și jertfa lui Cristos este sursa împăcării noastre cu Creatorul, metoda lui Dumnezeu – singura și unică, prin care păcatul omului este ispășit, omul poate fi liber, Cristos cucerind păcatul și învingând moartea pentru totdeauna.

Apoi, avem mormântul gol care este, el însuși, o dovadă a Învierii lui Isus. Există multe religii, multe filozofii cu mulți adepți și urmași, singur creștinismul poate arăta un mormânt gol al Întemeietorului său pentru simplul motiv: Cristos a Înviat!

Acesta este nu numai salutul nostru de această Sărbătoare, dar, mai ales, aceasta este credința și convingerea noastră. Acesta este fundamental și siguranța Învierii noastre. Aceasta este Vestea Bună! Aceasta este Evanghelia!

Cristos a Înviat!

Pastor TEODOR BULZAN

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.