Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Intalnirea strajerilor - Targu Mures, 25-27 aprilie 2014 - live pe site-ul alfaomega.tv

O noua intalnire de Post si Rugaciune pentru Trezire Spirituala si Transformare a Strajerilor va avea loc in: Tg – Mures, 25, 26 şi 27  Aprilie 2014. Intalnirea este organizata de Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor va avea loc la Pensiunea Vienna, Tg – Mures, județul Mures.

Intalnirea se va desfasura dupa urmatorul program:

  • Vineri: 12:00 – 18:00
  • Sambata: 10:30 – 18:00
  • Duminica: 09:30 – 14:00

Informatii si inscrieri la : 0749 286 191 – Ovidiu Moldovan sau 0758 634 778 – Ersilia Moldovan

Pret cazare – 40 lei/persoana/noapte; Pret masa – 17 lei/persoana

Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor are ca temelie legatura de dragoste a celor care se pregatesc pentru / si pregatesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesati si a celor care credeti ca trebuie sa participe se va face de catre dumneavoastra, care ati primit aceasta invitatie.

http://miscareastrajerii.ro/event/100/

.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.