Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Rugaciune pentru Bucuresti - Cortul de rugaciune 9-13 iunie 2014

De la organizatori: Cortul de rugăciune al lunii iunie va functiona din nou la biserica Bob de Muştar (strada Morilor nr.37, zona Timpuri Noi) în serile de 9-13 iunie, orele 18:00-22:00. (harta)

Acesta va fi ultimul cort dinaintea vacantei de vara, urmand ca viitoarele intalniri de acest tip sa fie reluate in luna septembrie. Va incurajam sa veniti cu asteptare inainte Dumnezeului nostru, pentru a experimenta Slava si Maretia Lui in inchinare. Acesta este un timp special pe care Dumnezeu il da bisericii pentru zidire, ridicare si echipare in vremurile din urma... Vrem Imparatia Lui Dumnezeu in orasul si tara noastra! Vrem o schimbare !

Slujitori la închinare:

> luni 09 iunie - Centrul Creștin Dunamis (București) 
> marți 10 iunie - Iulia Toader (Ploiești)
> miercuri 11 iunie - Biserica Bob de Muștar  (București) 
> joi 12 iunie - Biserica Baptistă Maranata Colentina  (București) 
> vineri 13 iunie - Biserica Speranța Vieții (Târgoviște)

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.