Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Radio Bistrita Crestina - un radio pentru suflet

Din dorința de a-L sluji pe Dumnezeu, în anul 2009 câți bărbați creștini din Biserica Sfânta Treime din Bistrița nutreau ideea unui post de radio creștin, luând naștere astfel proiectul intitulat Radio Bistrița Creștină.

Ioan Repede: Un grup de frați au închiriat un timp de la un radio bistrițean, Radio Bistrița, care ulterior au dezvoltat timpul acesta în care Biserica Sfânta Treime slujea prin acest radio, prin voluntari și astfel, astăzi radioul este proprietatea bisericii Sfânta Treime.

Lucian Oniga: El are sediul chiar în acestă clădire, la demisol și transmitem non-stop 24 din 24.

.

Cristian Rauca: Radio Bistrița încearcă să apropie oamenii de orice identitate culturală sau religioasă sau... încercă să îi apropie unii de alții.

Radio Bistrița Creștin este un post de radio local prin care sufletele românilor sunt  slujite în fiecare zi, postul fiind recepționat în Bistrița pe frecvența 106 FM sau pe  www. radiobistritacrestina.ro.

Cristian Rauca: Categoriile de programe pe care le avem în fiecare zi sunt clasice ale unui post de radio local. Începem în fiecare dimineață de luni până vineri cu un program matinal, începând de la ora 7 până la ora 12. În cadrul acestui program matinal, noi l-am numit „O dimineață în Bistrița, o dimineață pentru suflet”, un radio pentru suflet. Ceea ce este nou, să spun așa, în grila noastră de programe este „O carte pentru suflet”, este lecturarea unei cărți, care se face live în studioul nostru. Avem emisiuni, o emisiune care se numește „Actualitatea în Bistița”. Acestă emisiune este bazată exclusiv pe fapte, pe personaje, locuri și evenimente care au loc în comunitatea bistrițeană și care ne pot influența într-un anumit mod. Seara este iarăși un tronson pe care îl avem începând cu ora 18 și până la 22, l-am numit ca și cel de dimineață, numai că am schimbat cuvintele, „O seară în Bistrița, o seară pentru suflet”. Aici avem o echipă de voluntari care sunt în direct în fiecare zi de luni până vineri și care la rândul lor au emisiuni pentru anumite categorii.  Este vorba despre tineret, adolescenți, chiar femei, familie, mai avem un domeniu al poveștilor de viață.

Iar Postul Radio Bistrița Creștină nu a trecut neobservat în rândul bistrițenilor indiferent de confesiune.

Cristian Rauca: Am întâlnit oameni, de exemplu șoferi de taxi, am întâlnit oameni care stăteau la birou și ascultau, oameni din cadrul Ministerului de Administrație și Interne la care în birou mergea Radio Bistrița pentru că li se părea ceva diferit, ceva deosebit, adică nu au mai ascultat așa ceva până acum.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.