Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Trupa Not An Idol - Valuri de lumina din Chisinau spre Romania

Not An Idol este una dintre cele mai apreciate trupe de muzică creștină iar impactul său în România crește de la o zi la alta.

„Suntem trupa Nou An Idol din Chișinău, Republica Moldova. Ne-am întâlnit cu doi ani în urmă, eram eu, Sergiu și Dumitru. Acestă idee de a forma o trupă am avut-o simultan... aceeași idee trei oameni. A doua zi l-am întâlnit și pe Victor, solistul nostru, și am înțeles că suntem mai mulți în Chișinău dar nu facem deocamdată nimic.” a afirmat Marc Oselschi, pianistul trupei.

„Noi suntem toți din diferite biserici. Victor și Nina doar ei sunt dintr-o biserică. Noi ne știam înainte de a face trupa. Fiecare dintre noi lucra în domeniul închinării, să spun așa, în biserica locală. Ne-am gândit că este o chemare și chiar o dorință a inimii noastre să facem ceva nou pentru țara noastră, și acum și pentru România deja. Cu acestă ocazie am scos și un album, primul nostru album - Valuri de lumină. Vrem să spunem despre Dumnezeu, avem un mesaj. Asta este trupa Not An Idol. Deci, nu este vorba de noi, este despre Dumnezeu, un Dumnezeu care este vrednic de laudă. Tot ce vrem noi să spunem este ca să Îi cântăm Lui cu pasiune, cu un cântec nou.” a marturisit toboșarul trupei, Sergiu Ciobanu.

Trupa Not An Idol nu pune accentul doar pe talent și pe muzică, ci pe viziunea pe care Dumnezeu le-a încredințat-o.

„Și am înțeles că avem o chemare și avem șansa să facem ceva într-adevăr bun, cu un accent mai mare pe artă, pe muzică, pe vers. Dumnezeu așa a purtat de grijă că într-o săptămână am avut deja și încăpere de studio și chiar am simțit că Domnul merge înainte și ne deschide multe uși.” a spus Marc.

„Versetul care ne-a inspirat a fost de la Isaia 42:8 și aolo spune că "Eu sunt Domnul", Dumnezeu zice "și nu voi da slava Mea altuia, nici cinstea Mea, idolilor." În jurul acestui mesaj ne-am unit, nu în jurul unui stil.” a mărturisit Sergiu.

„Dacă este să analizăm versurile, ne adresăm ambelor tabere: și celor care sunt de mult timp într-o biserică locală dar și celor din afară. Colaborăm cu un prieten de-al nostru din Suceava, care scrie versuri destul de adânci. Unul din scopurile pe care ni le-am propus a fost să contagiem cumva tinerii din bisericile noastre cu calitatea pe care cel puțin încercăm să o oferim.” a împărtașit solistul trupei, Victor Pascal.

„Și suntem mirați și plăcut surprinși de faptul că oamenii nu s-au așteptat la așa o abordare și le place. Asta este o consecință a faptului că până la formarea trupei fiecare dintre noi a luat parte la mai multe proiecte, fiecare are un background al lui: cineva vine din clasică, cineva vine din jazz, din rock, din pop și aici s-a făcut un mix.

Am început să scriem în limba română și când am cântat vreo zece concerte prin Chișinău, ne-am pus întrebarea că unde mai putem cânta în română. Și prima țară pe listă a fost România, în care sunt vorbitori de limba română. Și slavă Domnului, acestă țară e foarte deschisă pentru noi și ne bucurăm să fim aici și să slujim aici! Sperăm să nu ne limităm doar la România ci să mergem și mai departe, la diaspora românească, care la fel, e foarte mare în toată Europa și probabil și peste ocean.” a spus Marc Oselschi.

Trupa Not An Idol are multe planuri de viitor iar printre acestea se numără și pregătirea unui nou album în limba română.

„Avem mai multe planuri: unul ar fi un videoclip și altul ar fi că acum lucrăm la traducerea albumului Valuri de lumină în limba rusă, fiindcă vrem să mergem și în Ucraina, Belarusia, în Rusia și lucrăm la un alt album în limba română. Am început deja lucrul, sunt deja anumite piese care vor apărea un pic mai târziu.” a împărtășit Marc Oselschi.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.