Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Cursul UCENICIE - 10 brosuri gratuite pentru evanghelizare si ucenicizare - Reportaj AOTV

Alfa Omega TV este o lucrare crestina prin media care intelege nevoia de pregatire si echipare a Bisericilor din Romania. Prin distribuirea Cursului de Ucenicizare, scris de autorul Gordon Lindsay, numerosi credinciosi au crescut tot mai mult in viata lor spirituala. Cele 10 brosuri vin in ajutorul celor care doresc sa inteleaga mai profund teme precum: viata dupa moarte, calea spre viata vesnica, de ce Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, cum poti deveni crestin de succes si a Doua venire a lui Hristos.

Cursul „Ucenicie” este constituit dintr-o serie de 10 brosuri publicate de Scoala Biblica „Christ for the Nations”, o lucrare implicata la nivel mondial in zidirea de biserici, distribuirea de literatura crestina gratuita, conectarea mai multor scoli de pregatire biblica si echiparea studentilor in cadrul propriului institut.

„In urma materialelor pe care le-am distribuit gratuit, sunt la nivel de mii in toata tara, am primit multe reactii pozitive. Oamenii au spus ca au invatat multe lucruri din aceste materiale. Auzim si la scara mai mare ca resursele noastre sunt folosite inclusiv pentru misiune si evanghelizare in diverse locuri in care nu ne-am fi asteptat, Banatul Sarbesc sau zona Dobrogei. Bisericile de acolo folosesc aceste brosuri pentru a atinge alte suflete care nu il cunosc pe Dumnezeu, in special in comunitatea musulmana.” A spus Sorin Petan.

Alfa Omega TV a extins aceasta metoda de evanghelizare prin distribuirea setului de brosuri si in Bisericile locale din zona Banatului Sarbesc.

„Dumnezeu a deschis o usa ca sa putem merge la mai multe Biserici evanghelice din Serbia, ca sa ii putem ajuta sa fie mult mai eficienti in lucrarea pe care o fac. Am vazut un progres deosebit. Oamenii erau mult mai interesati, au inceput sa fie intariti. Atunci cand va amintiti de Serbia si de Banatul Sarbesc, de romanii nostri care vorbesc aceeasi limba, sa va rugati pentru ei ca sa fie inflacarati de Duhul lui Dumnezeu. Sunt bucuros pentru ca Alfa Omega ne-a daruit un anumit numar de exemplare, de brosuri de Ucenicie care au avut un impact deosebit. „ A mentionat Petre Bala, de la Scoala Biblica Cristos pentru Romania.

Pentru a intra în posesia celor 10 broșuri gratuite, sunați la 0256-284.912. Totodată, puteți descărca gratuit aceste broșuri in format pdf pe adresa: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/bazele-crestinismului/ucenicie 

Titlurile brosurilor

- De ce Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu
- Rugaciunea care muta muntii
- Calea spre viata vesnica
- Cum poti deveni un crestin de succes
- A doua venire a lui Hristos
- Este Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu?
- Darurile Duhului Sfant
- Cum sa primesti botezul cu Duhul Sfant
- Cum poti fi vindecat?
- Viata dupa moarte

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 579 - 23 august 2015. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!