Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Aventura a început: seria nouă de desene animate Cartea Cărților a fost lansată în România

Lansata in anii 90 pe TVR si difuzata si pe Alfa Omega TV pana in prezent, Cartea Cartilor a fascinat generatii intregi de parinti si copii din Romania. Create in 1981 de studioul CBN pentru publicul din Japonia, desenele animate Cartea Cartilor au avut impact in peste 150 de tari din intreaga lume. 20 de ani mai tarziu, desenele animate se reintorc intr-o formula noua!

Personajele principale, Cristi si Oana, sunt copiii tipici secolului nostru: au la dispozitie ultimele gadgeturi sunt energici, curiosi si mereu intra intr-o incurcatura. Memo, robotelul amuzant inventat de tatal lui Cristi, e intotdeauna gata sa-i insoteasca pe copii in aventurile in care ii trimite Cartea Cartilor.

Printr-o grafica moderna, mult umor si cantecele usor de retinut, Cuvantul lui Dumnezeu este prezentat pe intelesul copiilor si ii provoaca sa isi dedice viata lui Hristos. Astfel, Cartea Cartilor devine una dintre cele mai puternice unelte de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Primul episod al noii serii Cartea Cartilor a fost difuzat in data de 19 noiembrie pe canalul Alfa Omega TV. Pana la sfarsitul anului, alte 20 de statii locale si regionale din Romania vor difuza aceasta serie.

Odata cu noua serie a fost lansat si site-ul http://carteacartilor.tv, un site sigur pentru copii unde acestia se pot juca si descoperi lucruri interesante despre personajele lor preferate din Biblie.

Artistii care au realizat seria noua sunt nominalizati la premiile Emmy, avand in portofoliu productii renumite ca Mulan, Regele Leu si Frumoasa si Bestia.

Va incurajam sa urmariti aceste desene pe canalul Alfa Omega Tv impreuna cu copiii dumneavoastra. Daca doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati, dati like la pagina de Facebook - http://fb.com/carteacartilor.tv.

Site-ul oficial pentru copii: www.carteacartilor.tv

Stire difuzata in Mapamond crestin 644 - 20 noiembrie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: copii, cartea cartilor, desene animate, evanghelizare, misiune

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!