Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta nationala a femeilor - Mamaia 2017 - reportaj AOTV

Conferintele nationale de la Mamaia sunt incadrate in mişcarea pentru eliberarea planului lui Dumnezeu de restaurare şi echipare cu viaţa pregatita de Hristos pentru femeile din Romania, pentru biserica si natiune.

Si in acest an, s-a organizat in luna iunie, conferinta cu tema: „Femei vindecate si puternice in Hristos”, aflata la cea de-a 13 -a editie.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru deschiderea femeilor de a creste in harul si cunostinta Cuvantului lui Dumnezeu, pentru dorinta de a invata tot mai mult cum sa slujeasca in Trupul lui Hristos. Eu cred ca este o lucrare de trezire spirituala si femeile au cu adevarat inima de a sta in spartura pentru familiile lor, pentru biserica si pentru tara lor. A declarat Ligia Seman, coordonatoare „Conferinta Nationala de Femei, Mamaia”.

Suntem bucurosi ca Domnul a lucrat in chip minunat. Asa cum a fost titlul acestei conferinte: „Femei vindecate si puternice in Hristos”, Domnul si-a aratat indurarea si bunatatea, insotind aceasta lucrare prin minuni si semne. Multumim tuturor surorilor si fratilor care au participat la aceasta conferinta. Multumim partenerilor nostri. Este al patrulea sau al cincilea an, decand impreuna cu Alfa Omega suntem parteneri la aceasta lucrare. A marturisit Tibi Seman, coordonator „Conferinta Nationala de Femei, Mamaia”.

Vreau sa spun ca a fost un an foarte binecuvantat. Am avut mult sprijin, suport si o echipa bine inchegata, ce a lucrat din plin. Toate lucrurile au mers foarte bine. Ne-am bucurat sa vedem ca si in acest an au fost foarte multe femei flamande si insetate sa cunoasca despre ceea ce presupune umblarea cu Dumnezeu a unei femei si cum sa transpuna in viata de zi cu zi tot ceea ce primesc la conferinte de genul acesta. A spus Dorina Barz, participanta, Hunedoara.

Este un har deosebit. Eu vad aceasta conferinta ca fiind o oaza in pustiul sufletului nostru. Avem nevoie de apa vie care vine din partea lui Dumnezeu si prin aceasta conferinta mi-am implinit nevoia dupa Dumnezeu. A marturisit Mihaela Cordea, organizatoare, Deva.

Conferinta are un caracter interconfesional si a reunit sute femei din toate colturile tarii, Ucraina si Republica Moldova care au avut bucuria de a se revedea timp de o saptamana la malul marii, in statiunea Mamaia.

A fost un timp extraordinar. Ne-am bucurat de invatatura foarte buna, data atat de frati care au investit in noi si ne-au incurajat, cat si de surori mature care au trecut prin diferite experiente si ne-au dat mai departe ceea ce au invatat ele. A fost un timp extraordinar si de partasie. In consiliere ne-am bucurat sa vedem felul in care Dumnezeu lucreaza, vindeca, elibereaza, restaureaza. Ne-am bucurat de mare. A fost extraordinar! A spus Cristina Minculescu, participanta, Oradea.

Am fost binecuvantata sa particip la aceasta minunata conferinta. M-a imbogatit! Chiar plec bogata de aici! Va marturisesc ca am venit cu indolieli, intrebandu-ma daca chiar este locul meu aici. Dumnezeu mi-a vorbit intr-un mod personal si imi doresc ca mergand acasa sa fiu o „Debora”. Imi doresc sa gasesc langa mine femei cu care sa putem sluji mai mult, ridicandu-ne pe o treapta mai inalta a credintei si a lujirii noastre inaintea Domnului. Imi doresc sa fiu ceea ce am invatat astazi aici. A fost o binecuvantare si Ii multumesc Domnului pentru toate surorile minunate cu care am putut sa ne bucuram aici. A marturisit Ligia Bodea, participanta, Germania.

Am avut harul sa particip la conferintele de la Mamaia inca de la prima editie. Le consider o mare binecuvantare pentru mine, pentru familia mea si pentru biserica mea, chiar. Spun aceasta deoarece am invatat multe lucruri care mi-au folosit. Am incercat sa le dau mai departe. Totodata, am incercat sa fac parte din marea ostire a femeilor aducatoare de vesti bune, care sa fie o binecuvantare pentru Romania. Anul acesta in mod special am slujit in aceasta conferinta. Am avut contact cu multe femei si am vazut ca Dumnezeu binecuvinteaza orice participanta aici, deoarece Cuvantul lui Dumnezeu transforma si face femei puternice in familiile lor si in bisericile din care vin. A spus Daniela Lazar, organizatoare, Deva.

Pe parcursul intalnirilor pe grupe mici, din cadrul conferintei, participantele au avut sansa de a beneficia de slujire prin consiliere, de rugaciune si partasie.

Sesiunile conferintei au fost sustinute de diverse vorbitoare din Romania ce au adus un mesaj al vindecarii si restaurarii interioare in vietile femeilor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 677 - 9 iulie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: conferinta, femei, mamaia, ligia seman

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.