Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Misiune creștină în Oltenia - reportaj Alfa Omega TV

Zona Olteniei este cunoscuta ca o zona inradacinata in traditii, combinate cu ritualuri stravechi si superstitii. Avand in vedere greutatile intampinate pe plan spiritual, dar si social, misiunile in aceasta regiune nu sunt foarte multe. Organizatia crestina „Tineri pentru Misiune” Medias trimite, de cativa ani, o echipa in misiune pe termen scurt, in zona Olteniei.

Mereu aud ca Oltenia este o zona seaca din punct de vedere spiritual. Aud cele mai rele cuvinte despre Oltenia. M-am gandit ca poate acest lucru este problema crestinilor din biserica, la noi, cei care venim din Oltenia. Am zis ca trebuie neaparat sa ma schimb eu, pentru a vedea mai apoi o schimbare in Oltenia. De aceea am decis ca prima oara sa merg in misiune in Oltenia. A declarat Rebeca, misionar Oltenia.

Tinerii misionari au slujit in trei localitati: Poiana Mare, Slatina si Craiova. Cea mai mare parte a lucrarilor a avut loc in randul copiilor si al tinerilor.

La evanghelizare a fost deosebit, deoarece atunci cand s-a facut chemarea pentru oamenii care au nevoie de slujire in rugaciune si acestia au fost chemati in fata, au iesit mai mult de jumatate din cei care erau prezenti. Daca in Poiana Mare nu am avut asa experiente cu evanghelizarea, in Slatina a fost fost deosebit. In Craiova, lucrarea cu tinerii a fost la inaltime. In fiecare locatie am avut activitati cu copiii, evanghelizare si aici in Craiova, cu tinerii. A marturisit Rebeca, misionar Oltenia.

Am mers in vizita la spital in Craiova. Dumnezeu a lucrat foarte mult acolo, nu ma asteptam. Am vazut oameni atinsi si ne-am bucurat. Speram sa continuam cu acest lucru. Cel mai mult vreau sa Ii multumesc lui Dumnezeu pentru unitatea noastra ca si echipa. Ne-am bucurat foarte mult impreuna si am fost extrem de uniti. Nu ma asteptam. Prima data cand am vazut echipa ma gandeam ca nu ii cunosc. Pe majoritatea chiar nu ii cunosteam deloc. L-am intrebat pe Dumnezeu ce sa fac, deoarece ma gandeam ca o sa fie greu, fiind foarte diferiti si credeam ca nu o sa ne intelegem. Dar tocmai pentru ca am fost diferiti ne-am inteles foarte bine. A marturisti Estera, misionar Oltenia.

Am auzit cuvinte care chiar m-au ajutat mult. Dumnezeu mi-a vorbit si am primit raspunsuri la lucruri pe care Dumnezeu mi le vorbise mai demult prin rugaciune si nu stiam ce inseamna. A spus Bethy, misionar Oltenia.

Orice s-ar intampla, pune-ti increderea in Domnul. Chiar daca toti in jur te prigonesc si nu au incredere in tine, tu sa te uiti numai la Dumnezeu. A spus Gabriel, misionar Oltenia.

Dumnezeu ridica tineri din zona Olteniei care sunt dornici sa vesteasca Evanghelia, chiar la ei acasa.

Cred ca perioada aceasta de misiune a fost ca si un inceput. Sa speram ca aceasta lucrare va continua. Imi doresc sa fiu o mijlocitoare pentru familia mea, pentru biserica mea si pentru orasul meu. Dumnezeu poate face minuni. El face atat cat credem noi si vreau sa cred din toata inima ca El vrea sa Isi reverse Duhul Lui peste noi, peste tineri si batrani, traind astfel vremuri de har. Vremuri in care Oltenia sa se ridice, sa nu mai fie mereu codasa. As vrea ca Oltenia sa se ridice si Numele Domnului sa se proclame peste ea. A marturisit Rebeca, misionar Oltenia.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 689 - 1 octombrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.