Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta Biserica Triumfatoare - Chuck Pierce - 3-4 noiembrie 2017

Conferinta va fi transmisa in direct pe Facebook Alfa Omega TV.


Sesiunea 5 - 4 noiembrie, ora 16:30


Sesiunea 4 - 4 noiembrie, ora 14:30


Sesiunea 3 - 4 noiembrie, ora 11


Sesiunea 2 - 4 noiembrie, ora 9


Sesiunea 1 - 3 noiembrie, ora 18

Programul conferinței:

Vineri, 3 noiembrie 2017
18:00 – Deschiderea conferintei – inchinare cu formatia Cristocentric, bun venit & mesaj – pastor Daniel N. Matei
19:00 – Sesiunea 1 - Chuck Pierce

Sambata, 4 noiembrie 2017
9:30 – Sesiunea 2 - Chuck Pierce
11:30 – Sesiunea 3 - Chuck Pierce
14:30 – Sesiunea 4 - Chuck Pierce
16:30 – Sesiunea 5 - Chuck Pierce

Biografie Dr. CHUCK PIERCE

Slujeşte ca preşedinte al Global Spheres, Inc. (GSI) din Corinth, Texas. Aceasta este o lucrare profetică apostolică, folosită pentru a strânge și a mobiliza resursele triumfătoare de închinare din toată lumea.

GSI facilitează și alte slujiri și participă la adunări regionale și naționale pentru a dezvolta noile paradigme ale Împărăţiei.

Chuck este, de asemenea, președinte al Glory of Zion International Ministries (Slujirea Internaţională Gloria Sionului), o slujire care aliniază evreii și neamurile.

El este cunoscut pentru darul său profetic precis, care ajută la direcţionarea națiunilor, a orașelor, bisericilor și indivizilor, pentru a înțelege timpurile și sezoanele în care trăim.

El este autorul şi coautorul a peste douăzeci de cărți, incluzând titluri precum: Stăpânindu-vă moştenirea, Războiul viitor al Bisericii, Luptătorul în închinare, Restaurarea scutului credinţei voastre, Răsplata simplității și dezvăluirea planului de luptă al lui Dumnezeu.

Chuck și soția sa, Pam, locuiesc în Denton, Texas, și au șase copii și nouă nepoți.

Pentru mai multe detalii: http://www.gloryofzion.org/chuckpierce/

Alfa Omega TV

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.