Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Scoala Internationala de Ucenicie Slujind ca Isus - TPM Medias

Printre preocuparile constante ale Alfa Omega TV se afla nevoia de ucenicizare a crestinilor din Romania si echiparea lor pentru slujire. In acest sens, promovam lucrari crestine care contribuie la largirea Imparatiei lui Dumnezeu.

Scoala Internationala de Ucenicie „Slujind ca Isus” functioneaza in cadrul organizatiei crestine Tineri pentru Misiune Medias. Proiectul se focalizeaza asupra individului care se pregateste pentru a merge pe terenul de misiune si se desfasoara in doua etape: teoretica si practica.

Scoala Internationala de Ucenicie contine trei luni de teorie in care vin anumiti profesori din strainatate sau din Romania care fac parte din Tineri pentru Misiune sau nu fac parte din Tineri pentru Misiune. Vin si pastori. Fiecare saptamana are o alta tema, cum ar fi: „Inima de Tata a lui Dumnezeu”, „Natura si caracterul lui Dumnezeu”, „Renuntarea la drepturi”, „Centralitatea crucii”. Toate aceste teme au ca scop sa-l apropie pe tanar de Dumnezeu. Aceasta scoala vrea sa-l aduca pe tanar mai aproape de Dumnezeu, sa intareasca relatia lui cu Dumnezeu, sa lucreze in echipa si sa il faca un lider in misiune. A declarat Monica Ene, Tineri pentru Misiune Medias.

Urmatoarele doua luni ale scolii contin partea practica.

Am lucrat cu biserica locala din Medias, penticostala si baptista, unde am putut sa fim lucratori, si misiunea pe termen mai lung a fost in Iordania, cu biserica de acolo. Am lucrat cu refugiatii sirieni. Ca si locatie in Romania a scolii avem in: Constanta, Iasi, Targu Mures, Republica Moldova (face parte cu noi), Craiova, noi din Medias, Cluj. A precizat Ana Chetroi, coordonator al scolilor Tineri pentru Misiune Medias.

Este o scoala in care fiecare dintre noi ne apropiem de Dumnezeu, ne punem un timp deoparte sa-l cunoastem mai bine pe Dumnezeu, sa invatam despre El, sa invatam diferite lucruri, de exemplu auzirea vocii lui Dumnezeu. Noi, ca si crestini, avem nevoie de auzirea voii lui Dumnezeu. Si asta este doar un exemplu. A precizat Beniamin Simion, Tineri pentru Misiune Medias.

Centrul TPM Medias s-a concentrat pe formarea tinerilor romani pentru a merge in misiuni transculturale. Scoala Internationala de Ucenicie doreste sa formeze tineri care sa fie o binecuvantare pentru cei fara speranta si fara ajutor

Scoala de Ucenicie se focalizeaza pe formarea ta sau formarea caracterului tau, dincolo de invatatura si dincolo de cunostinte, formarea caracterului si relatia personala cu Dumnezeu. Una dintre cele mai mari provocari pe campul de misiune este cum reusesti tu, personal, sa te mentii, sa te automotivezi, mai ales daca esti intr-o zona unde iti lipseste un anumit tip de comunitate de genul biserica, grup de casa. Am intalnit misionari care sunt in astfel de zone, unde sunt foarte izolati. Trebuie sa se hraneasca ei pe ei: trebuie sa cante, ei trebuie sa se roage, ei trebuie sa predice, pentru ei vorbesc. Prin cursurile astea, si in special prin cursul de ucenicie – Scoala de Ucenicie, vrem sa-l ajutam pe om sa invete aspectele acestea, sa creasca singur si sa aibe o relatie personala cu Domnul, nu doar acum, ci sa invete cum sa creasca si sa fie cu Domnul pe perioada lunga. A afirmat Daniel Pop, Tineri pentru Misiune Medias.

O noua editie a Scolii Internationale de Ucenicie va incepe in 28 ianuarie. Mai multe informatii gasiti pe site-ul tpmmedias.ro.

Suntem entuziasmati de ceea ce va face Dumnezeu in noi, prin noi si prin tinerii care vor veni la aceasta scoala. Dorim ca Dumnezeu sa deschida tot mai multe usi si Dumnezeu sa ridice o generatie care sa-l arate pe El, o generatie care sa glorifice Numele Lui. A mentionat Monica Ene, Tineri pentru Misiune Medias.

Stiri crestine - Mapamond crestin 705 - 21 ianuarie 2018. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.