Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Centrul de misiune TPM Craiova

Tineri pentru Misiune Craiova este al saselea centru TPM in Romania, infiintat in anul 2015, care ofera tinerilor posibilitatea de a raspandi Evanghelia atat in tara cat si in zone greu accesibilie din lume.

Daca la inceput au fost trei lucratori, echipa a ajuns acum la zece. Timp de mai multi ani, TPM Medias a trimis echipe de misiune pe termen scurt in regiunea Olteniei.

In fiecare an, incepand cu anul 2009, am luat si am dus echipe in Oltenia, pentru ca Oltenia are nevoie de Dumnezeu. Dar nu doar pentru asta, ci si pentru ca acolo sunt tineri care il iubesc pe Domnul si Oltenia poate sa dea misionari. A declarat Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Echipa care s-a stabilit la centrul de misiune din Craiova doreste sa isi implineasca chemarea, aducand transformare in natiunea romana, dar si in alte zone de pe glob.

Nu m-a impresionat in mod deosebit saracia, desi exista saracie in Oltenia. Dar m-a impresionat in mod deosebit saracia spirituala. In 2006 m-a speriat Oltenia. N-am mai vrut sa ma intorc acolo. M-am intors acasa, dar Dumnezeu a inceput sa lucreze la inima mea si am inceput sa ma rog. A marturisit Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Viziunea primita din partea lui Dumnezeu a fost de a ajuta generatia noastra sa-l cunoasca pe Dumnezeu, sa-si descopere chemarea pentru a o implini pentru gloria Lui si a aduce transformare in societate si pana la marginile pamantului. O modalitate prin care ne implinim aceasta viziune este Scoala Internationala de Ucenicie. Este o scoala ce dureaza 5 luni, cu 3 luni de teorie si 2 luni de misiune practica. A spus Florina Daniela Lupu din Slatina, echipa TPM Craiova.

Zona Olteniei este una dificila din punct de vedere spiritual, motiv pentru care actiunile crestine se realizeaza mai greu.

M-am dus in Craiova cu gandul: „ Doamne, vorbeste-mi!” M-am intalnit acolo cu multi tineri. Am intalnit un baiat si un lucru care mi l-a spus, si care m-a marcat extrem de mult, a fost: „De ce toata lumea ocoleste Craiova? De ce marile conferinte se fac in Bucuresti, Cluj, Sibiu si asa mai departe?” Si m-am rusinat pentru ca nu am vrut sa merg la Craiova. Si am zis: „Doamne, inteleg mesajul!” Asa ca, in 2015, in 22 iunie, ne-am mutat la Craiova trei adulti cu doi copii, crezand nebuneste ca Dumnezeu poate sa faca lucruri mari. A marturisit Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 707 - 4 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!