Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Centrul de misiune TPM Craiova

Tineri pentru Misiune Craiova este al saselea centru TPM in Romania, infiintat in anul 2015, care ofera tinerilor posibilitatea de a raspandi Evanghelia atat in tara cat si in zone greu accesibilie din lume.

Daca la inceput au fost trei lucratori, echipa a ajuns acum la zece. Timp de mai multi ani, TPM Medias a trimis echipe de misiune pe termen scurt in regiunea Olteniei.

In fiecare an, incepand cu anul 2009, am luat si am dus echipe in Oltenia, pentru ca Oltenia are nevoie de Dumnezeu. Dar nu doar pentru asta, ci si pentru ca acolo sunt tineri care il iubesc pe Domnul si Oltenia poate sa dea misionari. A declarat Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Echipa care s-a stabilit la centrul de misiune din Craiova doreste sa isi implineasca chemarea, aducand transformare in natiunea romana, dar si in alte zone de pe glob.

Nu m-a impresionat in mod deosebit saracia, desi exista saracie in Oltenia. Dar m-a impresionat in mod deosebit saracia spirituala. In 2006 m-a speriat Oltenia. N-am mai vrut sa ma intorc acolo. M-am intors acasa, dar Dumnezeu a inceput sa lucreze la inima mea si am inceput sa ma rog. A marturisit Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Viziunea primita din partea lui Dumnezeu a fost de a ajuta generatia noastra sa-l cunoasca pe Dumnezeu, sa-si descopere chemarea pentru a o implini pentru gloria Lui si a aduce transformare in societate si pana la marginile pamantului. O modalitate prin care ne implinim aceasta viziune este Scoala Internationala de Ucenicie. Este o scoala ce dureaza 5 luni, cu 3 luni de teorie si 2 luni de misiune practica. A spus Florina Daniela Lupu din Slatina, echipa TPM Craiova.

Zona Olteniei este una dificila din punct de vedere spiritual, motiv pentru care actiunile crestine se realizeaza mai greu.

M-am dus in Craiova cu gandul: „ Doamne, vorbeste-mi!” M-am intalnit acolo cu multi tineri. Am intalnit un baiat si un lucru care mi l-a spus, si care m-a marcat extrem de mult, a fost: „De ce toata lumea ocoleste Craiova? De ce marile conferinte se fac in Bucuresti, Cluj, Sibiu si asa mai departe?” Si m-am rusinat pentru ca nu am vrut sa merg la Craiova. Si am zis: „Doamne, inteleg mesajul!” Asa ca, in 2015, in 22 iunie, ne-am mutat la Craiova trei adulti cu doi copii, crezand nebuneste ca Dumnezeu poate sa faca lucruri mari. A marturisit Cristina Suciu din Cluj-Napoca, echipa TPM Craiova.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 707 - 4 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.