Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Afaceri care il onoreaza pe Dumnezeu

Pe langa dragoste, har, iertare, pocainta, Scriptura vorbeste si despre administrarea bunurilor, despre aspectele financiare. Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri, Fundatia Big-Impact si Fundatia Elim Timisoara au organizat o conferinta pe aceasta tema.

Seminarul „Afaceri care Il onoreaza pe Dumnezeu” a urmarit sa aduca o intelegere biblica asupra deciziilor care trebuie luate in domeniul financiar.

Daca ne uitam atent la modul in care oamenii iau decizii financiare, ele sunt, in majoritate, informate sau pleaca de la o intelegere fara Dumnezeu a ceea ce inseamna lumea din jur, inclusiv domeniul finantelor. De aceea avem nevoie sa ne intoarcem la Scriptura, care vorbeste extensiv despre acest domeniu al finantelor, al administrarii bunurilor, si sa ne familiarizam, sa invatam alfabetul, sa vedem ce spune Dumnezeu, pentru ca altfel, in timp ce putem sa ne consideram spirituali si urmasi ai lui Hristos, practic deciziile noastre sa dovedeasca o alta provenienta, o alta cultura, o cultura a lumii si nu a Imparatiei lui Dumnezeu. Cred ca trebuie sa ridicam nivelul de cultura biblica in primul rand pentru credinciosi, pentru ca apoi sa mergem mai departe si sa vindecam tara asta care are o gandire despre bunurile materiale foarte departe de Dumnezeu, lucru care ne si duce unde suntem. A declarat Titus Pastean, reprezentant Compass Global Alliance Romania.

Ideea organizarii seminarului a pornit de la o carte scrisa de Dr. Andrés Panasiuk, din America Latina, invitatul evenimentului de la Timisoara, in care a incercat sa gaseasca legatura dintre deciziile financiare si ce spune Cuvantul lui Dumnezeu.

Motivul pentru care aceasta lucrare este atat de importanta este pentru ca, Mamona, dumnezeul banilor, este dumnezeul acestei generatii care creeaza multe probleme in vietile si in familiile noastre. In Statele Unite sunt patru fundatii care spun ca in 47% din totalul cuplurilor casatorite care ajung sa divorteze in prezent, principalul motiv sunt banii. Familiile sufera, pastorii sufera, bisericile au nevoie de resurse... deci Dumnezeu ne-a chemat sa facem Trupul lui Hristos puternic in toata lumea, invatandu-i pe oameni cum doreste Dumnezeu ca noi sa ne administram resursele pe care El le-a pus in manile noastre, luna de luna. A declarat Dr. Andrés Panasiuk, Compass Global Alliance.

Avand o gandire inspirata de Cuvantul lui Dumnezeu deciziile pe care le luam ne duc la progres nu la pierdere. De exemplu, unul dintre lucrurile pe care Andrés le-a scos in evidenta a fost modul in care Roboam, spre deosebire de Solomon, tatal lui, a actionat in privinta deciziilor financiare. La intrarea in domnie, Roboam a fost interpelat de supusii lui si i-au cerut ceva din domeniul financiar, i-au cerut o decizie financiara: scade-ne, te rugam, taxele ca ne este greu. S-a gandit la interesul imediat si a luat o decizie proasta: in 72 de ore a pus pe butuci un imperiu construit in doua generatii, de tatal lui – Solomon si de bunicul lui – David. A declarat Titus Pastean, reprezentant Compass Global Alliance Romania.

Participantii au apreciat evenimentul si au constientizat ca este necesara o anumita educatie si in domeniul administrarii finantelor.

Crestinii implicati in afaceri au nevoie sa constientizeze faptul ca solutiile corecte se gasesc in Scriptura.

Ne concentram asupra oamenilor de afaceri care au nevoie sa fie asistati, ajutati, sa faca fata cu bine in mediul de afaceri din Romania, care creeaza anumite provocari, iar un copil al Domnului chiar si in mediul de afaceri trebuie sa traiasca dupa principiile lui Dumnezeu. A declarat Adrian Stupar, organizator, Fundatia Elim Timisoara.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 709 - 18 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.