Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Evanghelistul Billy Graham a trecut la cele vesnice - reportaj AOTV

Evanghelistul american Billy Graham a trecut la cele vesnice dupa ce l-a slujit pe Dumnezeu timp de peste sase decenii. Scopul principal al vietii lui a fost sa-i ajute pe oameni sa gaseasca o relatie personala cu Dumnezeu. El s-a dedicat acestei viziuni predicand in America, Australia, Europa, in Africa si Orientul Mijlociu.

Se estimeaza ca Billy Graham a impartasit Cuvantul lui Dumnezeu la aproximativ 215 milioane de oameni in campanii de evanghelizare organizate in peste 185 de tari.

Billy Graham a adus Vestea Buna si in Romania, in toamna anului 1985, indraznind sa treaca dincolo de Cortina de Fier.

Inainte de Revolutie, Romania era insetata dupa Dumnezeu. Evanghelistul american a dedicat o luna lucrarii in tara noastra. Au avut loc evenimente de evanghelizare in 7 orase.

Vizita lui Billy Graham in Romania a inceput in Suceava, a continuat in Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu si s-a incheiat in Bucuresti.

Oamenii au umplut bisericile, strazile din imprejurimi, s-au urcat pe ziduri, in balcoane si pe acoperisuri.

Sute de mii de oameni au avut privilegiul sa asculte Evanghelia si mii de persoane au luat decizia de a-L primi pe Isus Hristos.

Vizita lui Billy Graham in Romania, in anul 1985, a fost unul dintre cele mai importante evenimente din viata acestei natiuni, in acea perioada.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 710 - 25 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: evanghelizare, romania, stire din romania, billy graham

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.