Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Campania „40 zile pentru viata”

Cea mai mare miscare pentru viata, care are loc la nivel international, implica sute de mii de voluntari din mai multe tari ale lumii. Campania „40 de zile pentru viata” a inceput din anul 2004.

Prin intermediul acestei initiative, crestinii de diferite confesiuni se unesc in post, rugaciune si veghe pasnica in fata institutiilor sanitare din diverse orase.

In Romania, campania se desfasoara in orasele Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Nasaud si Iasi, pana in 25 martie, cate 12 ore pe zi. Prin aceasta manifestare civica se doreşte constientizarea populatiei cu privire la valoarea vieţii intrauterine şi sa se atraga atenţia asupra consecinţelor negative ale avortului, in primul rand asupra femeii, iar apoi şi asupra intregii societaţi romaneşti.

Romania este inca pe primele locuri la numarul de avorturi, iar judetul Timis este pe locul doi la nivel national, cu putin peste 4.000 avorturi/an, din care 251 la adolescente intre 15-19 ani, conform datelor Ministerului Sanatatii furnizate de Institutul National de Statistica pentru 2015.

Inca de la inceputul Campaniei „40 de zile pentru viata” de la Timisoara, din acest an, au aparut si rezultate.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 711 - 4 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: pro-viata, avort, social avort

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.