Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta Darurile Spirituale in Imparatia lui Dumnezeu cu Ron Brown

Conferinta cu tema „Darurile spirituale in Imparatia lui Dumnezeu” s-a desfasurat timp de doua zile la Biserica Aletheia din Timisoara. Invitat a fost pastorul american Ron Brown.

„Cred ca este important in aceasta etapa, deoarece Dumnezeu isi starneste Biserica astfel incat sa ne implinim chemarea mareata pe care Dumnezeu o are pentru noi. Noi auzim foarte mult discutandu-se despre trezire. Unii spun ca trezirea e aici sau acolo, insa eu cred ca trezirea ar trebui sa fie conditia normala a unei biserici” a spus Ron Brown, pastor, Teen Challenge - California, SUA

Ron Brown a vorbit despre importanta darurilor Duhului Sfant si cum trebuie acestea intelese, astfel incat Biserica sa se maturizeze si sa isi implineasca misiunea pe pamant.

„A fost o mare bucurie sa fiu aici, la aceasta conferinta unde am predat despre darurile spirituale. Oamenii lui Dumnezeu sunt infometati sa se implice, sa lupte, sa intre in batalie. Noi am stat pe linia colaterala prea multa vreme, iar acestea sunt zilele de plinatate ale lui Dumnezeu, iar in timp ce noi suntem umpluti cu Duhul Sfant, El vrea sa ne activeze ca noi sa incepem sa folosim darurile, sa umblam in ele, ca Trupul sa poata fi edificat si ridicat in masura deplina a staturii lui Hristos si sa iesim afara pentru a evangheliza lumea noastra, pentru ca ei sa stie ca exista speranta doar in Isus, in singurul Isus. Acesta a fost scopul conferintei. A fost o conferinta de echipare, care nu a adus doar o informatie si de asemenea o revelatie a Duhului Sfant. Si chiar am vazut cum oamenii lui Dumnezeu si-au deschis inimile, cei care au venit la aceasta conferinta, si au inceput sa opereze in darurile Duhului Sfant. Cred ca ei vor creste, tot vor creste, iar Dumnezeu va fi ca un foc care ii va trece desupra acestei natiuni, in Numele lui Isus” a declarat Ron Brown, pastor, Teen Challenge - California, SUA.

Organizatorii conferintei au fost Televiziunea Alfa Omega, Teen Challenge Romania si Biserica Aletheia. Evenimentul a fost benefic si, totodata, provocator.

„In ce ma priveste, spiritul care a fost in aceste zile aici este unul incurajator, unul care a ridicat Trupul lui Hristos, care a facut sa avem perspectiva Imparatiei divine si sa fim incurajati sa operam din aceasta perspectiva. Cred ca acest spirit motivational era necesar pentru Biserica lui Hristos si suntem bucurosi ca am putut sa gazduim aceasta conferinta, si sa vedem biserica provocata din nou si din nou sa-si implineasca menirea si chemarea” a precizat Lucian Chis, pastor, Centrul Crestin Aletheia – Timisoara.

In cadrul sesiunilor s-a subliniat ideea ca Trupul lui Hristos are nevoie sa inteleaga si sa practice umblarea in puterea lui Dumnezeu, iar participantii au fost motivati sa puna in practica darurile Duhului Sfant.

Conferinta a avut si o parte practica, in care cei prezenti au fost provocati sa se roage unii pentru altii.

Invitatul principal al conferintei de echipare „Darurile spirituale in Imparatia lui Dumnezeu” a fost pastorul Ron Brown. El este directorul executiv al Organizatiei Teen Challenge din sudul Californiei, care ofera programe de evanghelizare si de prevenire pentru tinerii orasului aflati in zone de risc. Ron Brown iubeste oamenii si lucrarea lui Dumnezeu.

„Sa stiti ca oamenii s-au saturat de religii, de religiozitate. Au vazut destula. Asta nu le-a vindecat casniciile, asta nu le-a vindecat trupul, nu i-a eliberat din legaturile distructive ale diavolului. Oamenii nu mai vor religiozitate. Ei vor harul lui Dumnezeu, puterea lui Dumnezeu care ii elibereaza, care ii dezleaga. Dumnezeu isi ridica aceasta armata care sa fie plina de harul lui Dumnezeu” a afirmat Ron Brown, pastor, Teen Challenge - California, SUA.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 716 - 8 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.