Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Campania 40 de zile pentru viata 2018 la final

Aproape 500 de vieti nenascute au fost salvate in editia de primavara 2018 a campaniei ”40 de zile pentru viata”, derulata la nivel international.

Una dintre cele mai importante miscari pro viata din lume a avut loc in primavara lui 2018 in sute de localitati de pe mapamond. In Romania, alaturi de Timisoara s-au aflat orasele Cluj-Napoca, Iasi, Roman si Nasaud, fiind mobilizati crestini de diferite confesiuni.

La Timisoara a fost a doua editie si s-a incheiat cu un eveniment gazduit de Casa „Adam Müller Guttenbrunn”. A fost o seara dedicata celebrarii vietii, la care au participat o parte dintre voluntarii care au stat in strada pentru copilul nenascut.

Campania din acest an a fost organizata, la nivel local, de familia Morar.

Vreau sa va spun ca suntem aici pentru ca am constientizat cu totii ca viata are valoare si este importanta. In campania asta nu a fost vorba despre mine, nu a fost vorba, daca vreti, despre dumneavoastra, ci a fost vorba despre copilul nenascut. A declarat Claudiu Morar, organizator.

Potrivit paginii de facebook a campaniei ”40 de zile pentru viata”, in editia de primavara din 2018, la nivel international, au fost salvate vietile a 490 de bebelusi.

Cu prilejul evenimentului de incheiere a campaniei de la Timisoara, organizatorii i-au apreciat, in mod simbolic, pe unii dintre voluntarii care s-au implicat.

Vreau sa va spun ca mama a facut avort si chiar asta m-a marcat. In momentul in care am auzit lucrul acesta am vrut sa fac ceva mai mult ca, cumva, cei care trebuiau sa-mi fie frati sa se simta si ei iubiti oriunde sunt. Indiferent unde sunt acum ei sa simta iubirea pe care o am pentru ei si ca cineva ii are mereu in gand si ii cinsteste. A afirmat Elena Albulescu, Timisoara.

La final, organizatorii au marturisit ca au inteles nevoia de a fi un exemplu pentru generatia tanara si de a sensibiliza opinia publica in privinta avortului.

Daca ma aflu azi in viata nu a fost meritul meu. A fost, in primul rand, meritul Domnului, a fost meritul mamei mele, a parintilor mei care au ales sa ma pastreze, sa ma nasca. Si as putea sa spun ca nu am fost un copil exemplar, nu am fost un copil cuminte, ci am fost un copil problema si mi-am intrebat mama: „Daca cineva ar fi venit la tine sa-ti spuna ca fata ta va face asta si asta, ai fi ales sa ma nasti?” Si mama mi-a raspuns: „Da, pentru ca te iubesc si esti copilul meu.” Si atunci, eu care nu meritam sa ma nasc si totusi m-am nascut, de ce sa nu lupt pentru alt copil? Alt copil de ce are mai putine drepturi decat mine de a se naste? A marturisit Bety Morar, organizator.

Initiativa ”40 de zile pentru viata” nu este agresiva, ci promoveaza valoarea vietii intrauterine si sprijina femeia insarcinata.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 716 - 8 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: pro-viata, avort, social avort

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.