Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conferinta „Pasiune pentru Hristos” - mai 2018, București - știre AOTV

In urma cu 13 ani, in 2005, renumitul pastor si evanghelist David Wilkerson, impreuna cu fiul sau Gary Wilkerson, au sustinut o conferinta la Sala Palatului din Bucuresti, cu titlul „Lucratori cu pasiune pentru Hristos”. In spiritul aceleasi viziuni, de echipare si incurajare a lucratorilor crestini, recent, la Palatul Parlamentului s-a desfasurat conferinta „Pasiune pentru Hristos”.

Vorbitorii la eveniment – pastorul Gary Wilkerson, fiul fostului evanghelist, alaturi de Claude Houde, Ron Brown si Nicky Cruz – au adus un mesaj proaspat de imbarbatare pentru lucratorii crestini din tara si din strainatate.

„Stiti ca atunci cand eu m-am intors la Hristos, cand m-am convertit de pe strazile New York-ului prin lucrarea pastorului David Wilkerson, eu aproape l-am omorat pe acest om, l-am scuipat. Acest om sa-mi spuna mie despre Isus? Apoi, doua saptamani mai tarziu, eu mi-am predat viata Domnului Isus Hristos.” a spus Nicky Cruz, evanghelist SUA.

„Suntem asa entuziasmati sa fim aici, alaturi de voi, in Romania. Il vedem pe Dumnezeu lucrand in moduri atat de profunde. Au trecut aproape 13 ani de cand am fost prima data in Romania si putem vedea o mare diferenta, o trezire spirituala in care Dumnezeu se manifesta. Am fost incurajati in ultimele zile sa organizam o conferinta unde sa participe aproximativ 600 de pastori.” a declarat Gary Wilkerson, World Challenge, SUA.

„Suntem aici cu o echipa a carei pasiune pentru Hristos este reinnoita. Credem ca Dumnezeu aduce un vant proaspat peste Romania. El aduce diferite denominatiuni si pastori impreuna pentru a fi in unitate, in special in sezonul secerisului pentru aceasta tara.” a declarat Claude Houde, pastor, Canada.

„A fost o mare bucurie sa fiu parte la aceasta conferinta alaturi de Gary Wilkerson si Nicky Cruz, unul dintre eroii de la inceputul lucrarii Teen Chaleenge care continua in 125 de natiuni din intreaga lume. Scopul pentru care suntem aici este de a incuraja pastorii si liderii bisericii. De asemenea, dorim sa aducem un mesaj al sperantei celor ce nu Il cunosc pe Hristos. Multi L-au primit pe Dumnezeu, bolnavi au fost vindecati, relatii si casnicii au fost restaurate. Vedem gloria lui Dumnezeu.” a declarat Ron Brown, pastor, Teen Challenge, SUA.

Participantii au apreciat faptul ca titlul conferintei „Pasiune pentru Hristos” s-a regasit in mesajul transmis.

Organizatorii evenimentului au reusit o adevarata premiera in Romania, prin faptul ca Palatul Parlamentului a gazduit o conferinta a unei organizatii crestine de o asemenea anvergura.

Cele doua zile ale conferintei „Pasiune pentru Hristos” au culminat cu intalniri de evanghelizare la Arenele Romane din Bucuresti.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 723 - 27 mai 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.