Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

„Insetat dupa Dumnezeu” - Conferinta cu John si Lisa Bevere

Conferinta Nationala Peniel din acest an a fost marcata de prezenta lui John si Lisa Bevere, cunoscuti in Romania pentru mai multe carti de succes.

„De multi ani ne doream sa ajungem in Romania, dar nu am reusit. Cand ni s-a deschis aceasta usa am zis ca acesta e momentul. Suntem onorati si incantati sa vedem lucrarea Duhului Sfant.” a declarat John Bevere.

Evenimentul cu tema „Insetat dupa Dumnezeu” a avut loc timp de doua zile in Bucuresti si a fost organizat de Fundatia Peniel in parteneriat cu Messenger International, Editura Succeed Publishing si Alfa Omega TV.

„Conferinta aceasta nu trebuia sa aiba loc in Romania. Ea trebuia sa aiba loc, dupa programul lor, intr-o alta tara, dar Dumnezeu le-a schimbat planurile si au anulat intalnirea din tara respectiva pentru Romania intelegand ca e voia Domnului sa vina in tara noastra.” a spus Lucian Oniga, presedinte, Fundatia „Peniel”.

„Cunoastem invatatura si cartile lui John si Lisa Bevere de multi ani. Noi am tradus prima carte, cred ca acum 10 sau 12 ani. Au fost carti care au fost o binecuvantare si ne-am dorit de multi ani de zile, avem vreo 6 ani de cand discutam si cautam o varianta, si multumim Domnului ca au venit in sfarsit in Romania.” a spus Vasilica Croitoru, pastor, Biserica Betleem Medgidia.

„Credem ca Dumnezeu a facut o treaba fenomenala! Nu doar aici, ci si in casele celor care ne-au urmarit online sau pe programul Alfa Omega.” a declarat John Bevere.

„A fost o onoare pentru noi sa venim in Romania. Am vazut foame si pasiune mare dupa Cuvant. Suntem foarte incantati de lucrarea pe care Dumnezeu o va face aici.” a adaugat Lisa Bevere.

John si Lisa Bevere sunt renumiti autori de carti si vorbitori internationali. Una dintre sesiunile conferintei a fost destinata liderilor de biserici din Romania, iar mesajul a fost radical si provocator.

„Un mesaj direct, nepopular chiar pentru unele biserici din Romania. A fost extrem de benefic. A zis clar: fara pocainta si fara credinta nu putem mosteni Imparatia cerurilor. A spus lucrurilor pe nume, a vorbit despre pacatele sexuale, despre pacatele cotidiene, pe care noi uneori le scuzam – cum ca Domnul se uita la inima. Nu a crutat nimic. Mesajul a fost direct, puternic si foarte bun.” a afirmat Lucian Oniga, presedinte, Fundatia „Peniel”.

„Este un predicator care cheama la o traire radicala. Stiu ca pune un mare accent pe sfintenie, pe relatia cu Dumnezeu, pe calauzirea Duhului Sfant si, de asemenea, un mare accent pe a trai intr-un mod relevant pentru societatea noastra.” a precizat Vasilica Croitoru, pastor, Biserica Betleem Medgidia.

John Bevere a transmis crestinilor din Romania un mesaj despre trezirea natiunii, pocainta, viata de rugaciune, cunoasterea inimii lui Dumnezeu si perspectiva asupra eternitatii.

„Pentru noi , conferinta Insetat dupa Dumnezeu chiar a fost o alergare dupa Cuvant. Am fost binecuvantati sa fim aici, si ca slujitori, dar si ca oameni care au nevoie de hrana spirituala. Chiar cred ca Dumnezeu aduce peste tara noastra un val de hrana spirituala.” a mentionat Miky Stancu, Cristocentric.

Participantii la conferinta au fost incurajati si de marturia invitatilor in ceea ce priveste viata personala.

„Noi lasam ca inimile noastre sa fie pline de Duhul Sfant si intr-o supunere fata de sotii nostri, indraznim sa proclamam viata, eliberare si pacea lui Dumnezeu care intrece orice masura.” a mentionat Mira Paunescu, Timisoara.

„A pus punctul pe i cand a spus ca trebuie sa ne asiguram ca nu proiectam fricile noastre, ci promisiunile lui Dumnezeu asupra copiilor nostri.” a marturisit Delia Mehedintu, Bucuresti.

„Imi place asa de mult la ei faptul ca sunt oameni sinceri, isi deschid inima si asculta ceea ce primesc de la Duhul Sfant.” a spus Anca Sofronie, Bucuresti.

„Isi dau propriile exemple, ceea ce cred ca este un lucru foarte bun, deoarece ele ating. Astfel, noi putem vedea ca lucrurile nu sunt pur si simplu vorbite, ci ele sunt traite de ei si expuse noua.” a afirmat Georgeta Moisei, Chisinau, Republica Moldova.

Lucrarea Messenger International, infiintata de John si Lisa Bevere, are intre obiective o emisiune televizata numita The Messenger care se difuzeaza saptamanal si pe Alfa Omega TV.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 729 - 8 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.