Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Evanghelizare la Cortul întâlnirii din Ceica

Evenimentele organizate de Biserica „Râul Iubirii” din comuna bihoreană Ceica sub genericul „Cortul întâlnirii” au rezultat în urma unor provocări prin care Dumnezeu a determinat biserica să iasă cu Evanghelia în mijlocul oamenilor. De la început, aceste întâlniri s-au desfășurat pe amplasamentul pieței agroalimentare din localitate.

Suntem pe locul unde e Piața agroalimentară. În fiecare zi de miercuri aici se adună oamenii la târg. Când Domnul ne-a vorbit să ieșim aici, chiar de prima dată, înainte să montăm cortul ne-am rugat cu toată biserica, ne-am ținut de mâini, pentru că am crezut că Dumnezeu va face ceva extraordinar. Anul acesta am postit cu biserica trei zile și ne-am rugat, iar Domnul ne-a dat o viziune specială să rupem legăturile, blestemele, care sunt în și peste Ceica. A declarat Florin Dan, păstor, Biserica Râul Iubirii din Ceica, jud. Bihor.

Și anul acesta, timp de 3 zile diverși vorbitori au împărtășit Cuvântul lui Dumnezeu. Au fost mesaje despre mântuire, credință și vindecare.

Datoria noastră ca oameni, ca și copii ai lui Dumnezeu, este să vorbim oamenilor, să-i aducem înaintea lui Dumnezeu. Atât putem noi face, iar Dumnezeu face partea Lui. A mărturisit Ghiță Pașca, Ceica.

Important este ca toate bisericile să facă întâlniri sub orice formă. Forma nu contează, ci Cuvântul lui Dumnezeu care trebuie să rămână neschimbat și de care mulți au uitat sau l-au pus la naftalină, dar a sosit momentul să ne întoarcem la valorile care ne reprezintă ca națiune. Suntem o națiune creștină și binecuvântată. A spus Mircea Roșca, fost parlamentar.

În cadrul întâlnirii de la cort au fost și momente de rugăciune personală și pentru țară, conducători și pentru trezirea spirituală din România.

Întâlnirea de evanghelizare în cort este o modalitate de a impacta populația și un mod de exprimare a libertății religioase.

Lumea parcă este setată pe „biserica noastră”, „noi”, dar acolo (n.r. La cort) nu chemăm la o religie sau la o biserică. Acolo vin cei care îl iubesc pe Isus, cei care vor să audă despre Isus și Dumnezeu vorbește. A precizat Ghiță Pașca, Ceica.

Având în vedere că este pe un teren public, într-un cort vin destul de mulți oameni și nu ies în evidență, oamenii vin mult mai ușor și au mai mult curaj să stea să asculte Cuvântul lui Dumnezeu, iar asta este o oportunitate. A afirmat Abigail Dan, Oradea.

Organizatorii evenimentului de la Ceica își doresc ca oamenii din comună și împrejurimi să aibă o întâlnire personală cu Dumnezeu indiferent de confesiune.

Cred că un ingredient special pe care îl aducem este mentalitatea Împărăției, faptul că se poate și altfel. Se poate și în afara unei organizații, în afara unui cult cunoscut. Aducem plusul ăsta chiar la țară. Într-un fel am fost criticați și ni s-a spus că la oraș ar fi fost mai simplu. Dar cred că Dumnezeu vrea să aducă și la sate mentalitatea Împărăției, că Dumnezeu este un Dumnezeu, cum zice Biblia, care lucrează totul în toți indiferent de organizații și de apartenența religioasă. A menționat Daniel Drumea, pastor asistent, Biserica Râul Iubirii din Ceica, jud. Bihor.

Lucrarea „Cortul întâlnirii” de la Ceica urmărește o reîntoarce la originile biblice, când Dumnezeu se arăta poporului Israel în cort.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: evanghelizare, stire din romania, cortul intalnirii

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.