Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Revista Lydia - o publicatie pentru femei in media crestina din Romania

Prima publicatie crestina din Romania, pentru femei, a aparut in urma cu peste 25 de ani. Numele revistei Lydia a fost inspirat de prima femeie crestina de pe continentul european.

Revista Lydia se adreseaza nevoilor de zi cu zi ale femeilor, le inspira in cresterea si maturizarea spirituala si le incurajeaza sa dea mai departe credinta lor in Dumnezeu.

Imi place ca este despre femei reale, imperfecte, ca si mine. Avem ceva in comun, asta cred ca e cel mai special, increderea noastra in Dumnezeu. Iubirea noastra pentru Isus ne aduce impreuna in ciuda diferentelor dintre noi. A spus Adriana du Plessis, director, Fundatia Casa Minunata Oradea.

M-am regasit in foarte multe dintre articole, povestirile prezentate in revista. A spus Corina Sabau, asistent medical.

Revista a existat in viata mea inca de la inceputul relatiei mele cu Domnul. Asta a fost o mare binecuvantare. A fost supapa care m-a ajutat sa trec peste multe incercari si multe greutati. A spus Lavinia Dobre, organizator tabere pentru vaduve Casa Elim, jud. Brasov.

Revista Lydia este tiparita de Editura Scriptum din Oradea. In decursul timpului, echipa redactionala a reusit sa adapteze publicatia astfel incat ea sa se adreseze cititoarelor de orice varsta.

Adeseori, femeile ne roaga sa abordam diferite subiecte si ne bucuram ca exista aceasta deschidere din partea lor, deoarece revista este scrisa de femei pentru femei. Cele mai multe articole se adreseaza unui public larg si niciodata un numar nu expira, pentru ca nu este doar o problema de moment, ci una cu care ne confruntam aproape toate. Este o revista incurajatoare. A precizat Lidia Pop, revista Lydia.

Publicatia crestina Lydia a fost fondata in 1992 de Elisabeth Mittelstadt, din Germania, si apare de doua ori pe an, in iunie si in decembrie.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 738 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: revista, romania, femei

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.