Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conflictul din spatele luptei spirituale - Seminar cu Marjorie Cole

Seminarul cu tema Rugaciune si lupta spirituala a fost gazduit timp de doua zile de Centrul Crestin Timisoara. Autoarea Marjorie Cole, psiholog licenţiat şi consilier a vorbit despre modul in care crestinii trebuie sa confrunte minciunile celui rau.

Am o mare placere sa fi gazduit acest seminar in parteneriat cu Alfa Omega TV si ne bucuram de aceste revelatii care sunt atat de bine transmise de Marjorie. Trebuie sa ai un dar special sa poti transmite aceste lucruri. Ne bucuram de posibilitatea de a le primi si studia in continuare. A declarat Genu Olariu, organizator si pastor executiv la Centrul Crestin Timisoara.

Ma bucur sa particip la acest seminar care este o provocare atat pentru noi slujitorii Domnului cat si pentru orice crestin care intelege ca exista o imparatie a intunericului si una a luminii, intre care se da o batalie continua. De asemenea, este important sa cunoastem armele pe care Dumnezeu ni le pune la dispozitie pentru a fi biruitori in aceasta batalie. A mentionat Mircea Molin, pastor al Bisericii Emanuel din Resita.

Scopul evenimentului a fost constientizarea participantilor cu privire la lupta care se da pentru sufletele oamenilor. Pentru aprofundarea acestui subiect, Marjorie Cole a abordat originea conflictului dintre Satan si samanta femeii, care a inceput in gradina Eden.

In cadrul acestui seminar, participantii au avut ocazia sa invete cum sa descopere minciunile pe care le cred. Dumnezeu a spus: veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi. Adevar inseamna libertate, iar minciuna inseamna robie. Multi oameni din biserica cred minciuni ca: nu sunt bun, nu o sa ma descurc niciodata, Dumnezeu este manios pe mine, sunt pedepsit deoarece sunt vinovat. Insa, aceste ganduri nu sunt in conformitate cu adevarul biblic, ci aduc confuzie si nesiguranta. Oamenii sunt atat de preocupati sa scape de pacat incat omit sa faca ceea ce Dumnezeu ne-a spus: predicati Evanghelia, vindecati bolnavii, eliberati captivii. A spus Marjorie Cole, fondator Life Recovery.

Mi-am dat seama cat de importanta este cunoasterea acestui domeniu. Am constientizat lupta care se da pentru sufletul nostru. Sunt multe lucruri de invatat si aprofundat pentru a putea depasi problemele pe care le intampinam zi de zi. A spus Mihaela Ferdean din Timisoara.

Seminarul constituie o resursa importanta de echipare a credinciosilor in domeniul vindecarii si eliberarii. Informatiile transmise in cadrul celor 2 sesiuni au adus clarificari atat in randul celor cu experienta in domeniul consilierii cat si la nivel personal.

Ce ne-a determinat pe toti si pe mine personal sa particip la acest seminar a fost dorinta de a cunoaste mai mult despre lupta spirituala. De asemenea, am fost interesata sa inteleg in mod practic aceste lucruri cu care ne confruntam. De exemplu, mania, cum sa facem fata maniei zi de zi si ce se afla in spatele maniei. A precizat Lavinia Nita din Timisoara.

Un lucru pe care eu inca nu il stiam, este despre juraminte. Astazi, Marjorie Cole a explicat inca o data, intr-un mod atat de frumos, tipic ei, impactul juramintelor in viata noastra. Chiar eu foloseam „totdeauna” si „niciodata”, iar aceste juraminte pot sa ne lege din nou. A mentionat Mira Paunescu din Timisoara.

De foarte multe ori am avut posibilitatea sa stau de vorba cu tineri care se confrunta cu lucruri de genul asta. Pana la urma, toti suntem angrenati intr-o lupta spirituala. Nestiind despre ce este vorba, multi au cazut prada minciunilor celui rau. De exemplu, cu privire la identitatea si neprihanirea noastra in Hristos. Cand omul nu constientizeaza ca este sfant prin ceea ce Hristos a facut pentru el si nu isi insuseste identitatea, se lasa inselat de minciunile celui rau si astfel ajunge sa traiasca sub condamnare. Pana la urma, asta este lupta spirituala, sa identifici vrajmasul si sa poti sa-l inlaturi folosind adevarul. A subliniat Beni Rusu din Timisoara.

Participantii s-au bucurat si de exemple practice. La finalul fiecarei sesiuni, Marjorie Cole a explicat cum pot fi identificate minciunile din spatele lucrurilor pe care le credem.

In cadrul evenimentului gazduit de Centrul Crestin Timisoara, Marjorie Cole, in colaborare cu Alfa Omega TV, a lansat in Romania ultima ei carte, Un caz de justitie – Recuperarea binecuvantarilor pierdute.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 744 - octombrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.