Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Strajerii din Romania se roaga pentru tara

Miscarea Strajerii are o vechime de 12 ani in Romania, timp in care una dintre activitatile principale a fost slujirea in post si rugaciune pentru tara. Cateva zeci de crestini au raspuns chemarii de a se alatura acestei lucrari spirituale.

Noi am chemat 1600 oameni, dar au venit 70. Am fost trist si suparat, dar Domnul mi-a vorbit printr-un vas de lucru si a zis: „Cu 70 mi-am inceput lucrarea, indrazneste!” Au trecut 12 ani, lucrarea a ajuns peste ocean, in multe directii ale pamantului. Iata ca sunt oameni ai postului si rugaciunii si astazi. A declarat Nelu Demeter, lider al Miscarii Strajerii.

Sesiunea de toamna a Conferintei Nationale Miscarea Strajerii de post si rugaciune pentru natiune s-a desfasurat recent, in statiunea Baile Felix. Participantii au celebrat modul in care Dumnezeu le-a transformat vietile si a raspuns la rugaciuni, la nivel individual, dar si in ceea ce priveste natiunea romana.

Misiunea noastra a fost ca inainte cu 40 de zile, toti cei care putem sa intram in post si rugaciune pentru tara. Stiind cate confruntari are tara noastra, noi am intrat chiar in detalii. A mentionat Nelu Demeter, lider al Miscarii Strajerii.

Prin Miscarea Strajerii promovam aceasta invatatura a Domnului Isus Hristos, indemnam si imputernicim pe fiecare credincios sa experimenteze, sa creada, sa se sfinteasca si sa intre in aceasta partasie cu Domnul Isus Hristos, dorinta Lui fiind sa traiasca in mine, in noi. A spus Adrian Bosoanca, Miscarea Strajerii – jud. Gorj.

Noi credem ca tara noastra va fi schimbata doar prin oameni schimbati, doar prin oameni care promoveaza valorile crestine, oameni cu frica de Dumnezeu, care vorbesc adevarul, oameni care nu sunt duplicitari si care duc mai departe Evanghelia lui Isus Hristos. A precizat Daniel Stefoni, Miscarea Strajerii – Deva.

O alta preocupare constanta a celor implicati in Miscarea Strajerii este scoala de vindecare, prin intermediul careia oamenii au experimentat modul in care Cuvantul lui Dumnezeu a adus schimbare in vietile lor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 744 - octombrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.