Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Școala de laudă și inchinare de la Vâlcelele Bune - 31 ianuarie - 10 februarie 2019

SCOALA DE LAUDA SI INCHINARE este organizata de Asociatia Misionara „Viata in Isus Hristos” intre 31 ianuarie - 10 februarie 2019.

WORKSHOP

  1. Inima inchinatorului;
  2. Prezenta lui Dumnezeu - ungere;
  3. Etica inchinarii si lucrarea in echipa;
  4. Implicare cu responsabilitate;
  5. Seminar de compozitie;
  6. Inchinarea profetica;
  7. Lauda - o arma spirituala;

Referenti pentru WORKSHOP

Ionut Dura - pastor si lider de inchinare, Biserica „Flacara Inchinarii” - Alba Iulia
Sunny Tranca - compozitor, pastor de inchinare la Biserica „Filadelia” Baia Mare
Luminita Ciuciumis - compozitor, lider de inchinare „Cantecul natiunii”
Dorel P. Mengher (Pica) - pastor,la Biserica “Casa inchinarii” Timisoara, autorul cartii „La carma inchinarii”
Heidi Longworth - lider de inchinare, Biserica „Deo Gloria” Hunedoara, profesor de muzica, misionara din Anglia

Despre lideri

Profesorii „Scolii de inchinare 2019” sunt muzicieni, inchinatori talentati si au darul profetic. Ei stiu sa-i conduca pe oameni in prezenta lui Dumnezeu prin lauda si inchinare. Ei combina intr-un mod surprinzator lauda cu profetia prin Duhul Sfant. Mai mult de atat, ei sunt invatatori care predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod direct si plin de umor. Sunt barbati si femei ai Lui Dumnezeu cu o mare sensibilitate pentru ceea ce Dumnezeu vrea sa faca in timpurile noastre.

Informații despre școala de laudă și închinare

Locul de desfasurare al scolii: Sediul Misiunii „Viata in Isus Hristos”, Loc. Valcelele Bune, Jud. Hunedoara. Telefon: 0722 288 110

Scoala incepe: Joi, 31 ianuarie 2019, ora 17:00 in Valcelele Bune si se termina Duminica, 10 februarie 2019.

Festivitatea va avea loc: Duminica, 10 februarie 2019, la Biserica ”Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Taxa de participare: 360 lei

Inscrierile se fac prin completarea formularului: aici

Daca doresti sa participi la Scoala de ucenici, te rugam sa completezi formularul de inscriere: Formular inscriere on-line!

Viziunea Școlii:

- Viziunea noastra este sa motivam tinerii din generatia aceasta sa-si descopere identitatea de inchinator si chemarea pe care o au de la Dumnezeu, ca sa intre in planul maret pe care El Il are pentru fiecare.
- A te inchina nu este doar o dorinta sau o optiune - este o necesitate. Pentru asta, ai nevoie de echipare și pregatire.
- A te inchina inseamna sa traiesti aproape de Dumnezeu, sa ai o relatie cu EL. Inchinarea profunda vine din intimitatea trairii in prezenta Lui. Inchinarea reala iti da un scop si te face sa traiesti visul lui Dumnezeu pentru viata ta.
- A fi un inchinator adevarat te provoaca sa parasesti barca ignorantilor, sa te ridici pentru Dumnezeu si pentru natiune, sa fii un trimis, o voce a generatiei in care traiesti.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.