Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asociatia ISR a organizat O zi pentru caritate la Timisoara

O zi pentru caritate, organizata de Asociatia „Isus Speranta Romaniei” din Timisoara este mai mult decat un eveniment destinat strangerii de fonduri. Este o chemare lansata oamenilor de a ajuta persoane aflate in dificultate. Ideea i-a aparţinut Ligiei Dugulescu, inspirata de implicarea tatalui sau in domeniul caritatii, regretatul pastor Petru Dugulescu.

Sa fie o chemare catre toti oamenii de a se implica in caritate. Noi in fiecare zi ar trebui sa fim implicati in a face bine, dar ideea era ca macar o data pe an sa ne oprim cu totii si sa ne gandim in ce suntem implicati sau in ce vrem sa fim implicati si sa alegem ceva. A declarat Ligia Dugulescu, presedintele Asociatiei Evanghelistice si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”.

La intalnire au participat aproape 300 de persoane, membri in Guvernul Romaniei, autoritati locale, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din domeniul asistentei sociale si ai institutiilor statului, precum si din partea unor asociatii religioase. Cei prezenti au apreciat lucrarile realizate pentru sprijinirea copiilor si tinerilor aflati in dificultate.

Este deosebit in primul rand prin faptul ca introduce niste valori etice, morale, spirituale in educatia acestor copii. Este primul ONG din Romania care a infiintat un centru de plasament destinat copiilor strazii. A afirmat Cristina Esan, consilier in Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

Ma bucur ca doamna Ligia Dugulescu duce mai departe ceea ce admirabilul sau tata a inceput sa faca si a facut la o anvergura impresionanta in orasul nostru si asigur tot sprijinul, in continuare, pentru oameni ca ei care pun suflet in aceasta munca deosebita, de ingrijire a celor napastuiti. A subliniat Nicolae Robu, primarul Municipiul Timisoara.

A fost o seara minunata in care ne-am bucurat sa vedem copiii de la „Isus Speranta Romaniei” si multumim Ligiei si echipei de la ISR pentru ca au creat un mediu in care ne-au facut sa ne simtim minunat. Ne-a impresionat pana la lacrimi prezentarea copiilor. A precizat Oana Ciucure, presedintele Fundatiei Umanitare Chosen Romania.

Ma bucur sa constat ca la noi in Timisoara comunitatea este tot mai deschisa pentru evenimente de acest gen, evenimente caritabile, la care ne propunem sa-i ajutam pe toti cei care apartin grupurilor vulnerabile. A spus Simona Hanga, Fundatia Pentru voi.

Evenimentul ajuns la cea de-a 10-a editie este organizat in memoria lui Petru Dugulescu, fondatorul Asociatiei ISR. Acesta si-a dorit ca romanii sa constientizeze ca este important sa acorde ajutor persoanelor din categorii vulnerabile.

Vreau sa apreciez faptul ca ei s-au gandit, ca si familie, sa cinsteasca memoria tatalui lor prin aceasta „zi a caritatii”. Cred ca este o idee nobila, foarte buna, ce aduce impreuna oameni care, poate, sunt diferiti in multe lucruri, dar au un lucru in comun: iubesc oamenii si le pasa de cei care au nevoie ajutor si de dragoste. A mentionat Samuel Tutac, pastor, Biserica Baptista Providenta Timisoara.

De ceva vreme ma framanta o idee, si anume sa ma implic in ceva, mai ales in ceva care are legatura cu copiii. A spus Mihaela Blidariu, participanta.

Participantii la reuniunea caritabila s-au bucurat de momente artistice sustinute de copii si tineri care beneficiaza de protectie prin proiectele sociale ale asociatiei. In cadrul programului au mai avut loc o licitatie si o tombola.

Respect foarte mult oamenii care dau din buzunarul lor ca eu sa cresc, sa am ce manca, ca acesti copii si tineri sa aiba ce manca si ce imbraca. A spus Ion Mihai Ghintat, Casa „Fraţii lui Onisim” Timisoara.

Presedintele Asociatiei „Isus Speranta Romaniei”, Ligia Dugulescu isi doreste ca aceasta zi pentru caritate sa fie inclusa in calendarul manifestarilor cu caracter national.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 749 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.