Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Origini - Conferinta Flacara Inchinarii de la Alba Iulia

Conferinta Flacara Inchinarii din acest an se va desfasura in primele doua zile ale lunii decembrie in Alba Iulia. Tema evenimentului va fi „Origini”, avand in vedere faptul ca au trecut 20 de ani de la prima editie. La inceput, organizatorii au dorit sa ofere si o perspectiva spirituala celor care sarbatoreau Marea Unire in municipiul Alba Iulia.

Motivatia noastra de atunci a fost legata de sarbatoarea de la Alba Iulia. Si pentru ca veneau foarte multi tineri din tara, credinciosi, ne-am gandit sa le oferim mai mult pe langa sarbatoarea nationala si una spirituala, si i-am invitat pe toti la inchinare cu noi. De acolo a plecat si apoi am fost surprinsi sa vedem cum Dumnezeu atinge tinerii. A doua editie a fost mult mai provocatoare. Am fost incurajati in sensul acesta si a mers din ce in ce mai bine. A marturisit Ghita Dicoi, pastor, Biserica „Flacara Inchinarii” Alba Iulia.

Echipa Bisericii Flacara Inchinarii vrea sa aduca in atentia participantilor originea noastra ca si credinciosi. Intr-o lume in care principiile lui Dumnezeu sunt tot mai putin evidentiate, intalnite sau traite, pentru a primi mai mult din plinatatea lui Dumnezeu este necesar sa ne oprim din alergare si sa ne intoarcem la Cuvantul lui Dumnezeu, spun organizatorii.

Schimbarile vremii reclama schimbare si in biserica. Atunci am zis ca trebuie sa avem fundamentul sanatos. Dupa principiul Scripturii toate trec, dar Cuvantul lui Dumnezeu ramane „Da si amin!”, el nu se schimba. In el nu este schimbare si nici umbra de mutare. Atunci am zis sa mergem pe ideea originii noastre, originii cristice chiar, motivatia cu care Hristos a venit in lume ca sa aduca mantuire, sa aduca salvare, sa aduca viata pentru oameni. A subliniat Ghita Dicoi, pastor, Biserica „Flacara Inchinarii” Alba Iulia.

Un alt motiv in alegerea temei „Origini” pentru a 20-a editie a conferintei Flacara Inchinarii este legat de aniversarea a 100 de ani de la realizarea Marii Uniri, ceea ce indeamna la unitate intre crestini indiferent de confesiune. Asa cum spune Scriptura, urmasii lui Hristos vor fi cunoscuti prin dragostea pe care o au unii fata de altii.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 749 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.