Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Suflet si virtual, un nou roman semnat de Ligia Seman

Autoarea de literatura crestina Ligia Seman a lansat, recent, un nou titlu. Este vorba despre romanul psihologic „Suflet si virtual” in doua volume.

In aceasta carte, Ligia Seman a dorit sa ofere raspunsuri bazate pe principii biblice la diverse subiecte, precum: dependente, lumea virtuala, singuratate, respingere si abuz.

Este un roman de actualitate. Chiar titlul spune despre el - „Suflet si virtual”. Am vrut sa redau pe paginile acestui roman lucrurile cu care se confrunta generatia noastra: dependenta de computer, de jocuri electronice, singuratate, respingere, abuz. Am tratat chiar si problema prostitutiei romancelor din diaspora. Am incercat sa oferim si solutii, astfel incat cei care citesc cartea sa se regaseasca aici, dar totodata sa inteleaga importanta de a fi o solutie a lui Dumnezeu pentru aceasta generatie. A declarat Ligia Seman, autoare de carti crestine.

Alte titluri semnate de Ligia Seman sunt: „Funiile dragostei”, „Handicapul constiintei”, „Tragedie si triumf”, „Portrete din cioburi”, „Domnind peste imprejurarile vietii” si „Perla suferintei”.

Autoarea este invitata sa vorbeasca la numeroase seminarii si conferinte atat in tara, cat si in strainatate.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.