Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Bucuresti - Eveniment „S-a Născut” - 21 Decembrie, ora 19

Luna decembrie este plină: Zăpadă, cadouri, luminițe, mâncare și petreceri. Totul în jurul nostru este îmbrăcat de sărbătoare. Însă foarte ușor avem tendința de a pierde din vedere motivul adevărat al sărbătorii noastre, mergând după celelalte lucruri care ne aduc bucurie pe moment.

Biserica Harvest Bucuresti, în data de 21 decembrie, de la ora 19:00, va invita să avem un timp de sărbătoare, care să ne apropie mai mult de motivul real al bucuriei noastre, acela că ISUS S-A NĂSCUT!  Va fi un timp de socializare, urmat de colinde și ne de conectarea sufletului la adevăratul motiv de sărbătoare: Isus!

Intrarea este liberă! DETALII AICI.

VINERI - 21 DECEMBRIE | ORA 19:00 | CINEMA EUROPA
Calea Moșilor 127, sector 2, București

Etichete: eveniment, craciun

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.