Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Pași pentru a efectua schimbări | Puterea rugăciunii 10.19, cu Lidia Mihăilescu

„Ceea ce scoate totul la iveală este lumina. Nu stinge lumina cu care te-a dotat Dumnezeu.”

Într-o vreme ca aceasta (partea 1) | Puterea rugăciunii 10.16, cu Mirela Pețan

„Unde suntem noi într-o vreme ca aceasta? Dumnezeu ne-a născut în această vreme fără să greșească, a știut exact cănd trebuie să ne naștem. Dar noi suntem conștiente de vremea pe care o trăim? Suntem conștiente unde suntem într-o vreme ca aceasta și ce așteaptă Dumnezeu de la noi?”

Într-o vreme ca aceasta (partea 2) | Puterea rugăciunii 10.17, cu Mirela Pețan

”Este important să fim oameni care să se roage cu ochii deschiși, atenți la ce este în jur și sub călăuzirea Duhului Sfânt.”

Viața de rugăciune | Puterea rugăciunii 10.20, cu Samuel Caba

Samuel Caba, pastor la Biserica „Râul Trezirii” din Arad, are un mesaj și o încurajare pentru noi cu privire la viața de rugăciune. Urmărește până la final pentru a asculta mesajul.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.