Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Îmbrăcaţi-vă cu dragoste | de Joyce Meyer

Dar mai presus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care este legătura desăvârşirii.” (Coloseni 3:14)

Dragostea este cel mai înalt nivel al războiului spiritual. Trebuie să ne îmbrăcăm cu ea așa cum îmbrăcăm o haină sau cu o armură. De aceea, este atât de important să înveți să iubești așa cum spune Biblia, în mod intenționat. Însă sunt atât de mulți oameni supărați, răniți, nefericiți... Oamenii supărați nu pot să-i iubească pe ceilalți pentru că, pur și simplu nu se iubesc pe ei înșiși... și nu poți oferi ceva ce nu ai.

Nu mă înțelegeți greșit - înțeleg că există numeroase motive pentru durerea oamenilor. De multe ori, oamenii au fost maltratați, mulți dintre ei din copilărie până la viața adultă. Mi-am împărtășit deschis povestea despre modul în care tatăl meu m-a abuzat sexual de la o vârstă foarte fragedă. Am ajuns să cred că trebuie să fie vina mea – că era ceva în neregulă cu mine care l-a făcut să facă asta. Am simțit rușine, jenă și furie față de viața mea. Nu m-am plăcut – nici vorbă să mă fi iubit.

Sentimentele pe care le-am avut față de mine au influențat, cu siguranță, în mod semnificativ modul în care m-am comportat și i-am tratat pe ceilalți. Chiar dacă mi-am predat viața lui Isus când eram foarte tânără, au trecut ani până am început să înțeleg puterea iubirii lui Dumnezeu. Deci, înțeleg faptul că oamenii răniți îi rănesc pe ceilalți.

Ceea ce a trebuit să învăț – și cei mai mulți dintre noi trebuie să învățăm – este să mă iubesc pe mine însămi. Mai întâi trebuie să primești dragostea lui Dumnezeu și apoi să înveți să te iubești pe tine însuți într-un mod echilibrat înainte de a-ți putea iubi cu adevărat aproapele ca pe tine însuți. Așadar, învață să iubești ceea ce și iubește Dumnezeu – PE TINE!

Dragostea lui Dumnezeu te va schimba. Te va face o persoană mai fericită, mai bună, mai generoasă.

Îmi amintesc o poveste despre un băiat tânăr, care a venit la mama lui și i-a prezentat factura” lui pentru treburile pe care le făcuse prin casă în acea săptămână. Pentru tunsul gazonului, taxa lui era de 5 dolari; pentru curățenie în camera lui: 1 dolar; pentru cumpărături la magazin: 50 de cenți; 1 dolar pentru scoaterea gunoiului; 5 dolari pentru note bune. A continuat până când i-a dat total de 14,75 de dolari.

Mama s-a uitat la factură, a întors hârtia pe spate și a început să scrie. Cele nouă luni în care te-am purtat în timp ce creșteai în mine - nu costă nimic; toate nopțile în care am stat cu tine, te-am îngrijit și m-am rugat pentru tine - nu costă nimic; toate vremurile de încercare și lacrimile pe care le-ai provocat de-a lungul anilor - nu costă nimic; toate nopțile care au fost pline de spaimă și toate grijile pe care le știam că sunt înainte - nu costă nimic; pentru jucării, mâncare, haine și chiar și pentru ștergerea nasului - nu costă nimic. În cele din urmă, ea i-a spus: Fiule, când aduni totul, vezi că iubiriea mea nu are preț!

Băiatul a terminat de citit ce scrisese mama lui și, cu lacrimi în ochi, a întors hârtia înapoi și a scris peste nota de plată: „Plătit în întregime”.

Morala acestei povești este că dragostea adevărată este gratuită. Dragostea adevărată nu este ceva pentru care putem taxa” oamenii. Să nu încercăm să constrângem pe cineva să plătească pentru dragostea noastră: Dacă ești drăguț cu mine, te voi iubi Dacă faci ceva pentru mine, și eu voi face ceva pentru tine”. Nu acesta este genul de iubire la care ne cheamă Dumnezeu. Pentru a iubi așa cum face Dumnezeu, trebuie să ne hotărâm că vom iubi intenționat.

Și de multe ori, asta va însemna să alegem să iubim, indiferent de sentimentele pe care le avem față de o persoană. Vor fi momente când vom fi chemați să iubim oameni dificili sau oameni care ne-au rănit într-un fel. Trebuie să învățăm să privim dincolo de persoană sau de ceea ce a făcut ea pentru a ne răni – să înțelegem că în spate a fost dușmanul, Satana, care s-a folosit de acea persoană. Atât timp cât suntem supărați sau urâm pe cineva pentru ceea ce a făcut, noi vom fi cei care vom suferi.

Știu că am spus că dragostea adevărată este gratuită. Însă există și un cost pentru cel care iubește. Se numește sacrificiu. Pe măsură ce am studiat dragostea în Cuvântul lui Dumnezeu de-a lungul anilor, am învățat că acesta este, cu siguranță, ceva ce trebuie să practicăm intenționat și, dacă vom face sacrificiul de a ne a ne învălui în iubire și de a umbla în ea, sentimentele noastre se vor regla.

Un pastor a spus odată o poveste despre o soție care dorea să divorțeze de soțul ei. Ea a spus că nu doar că îl ura și că voia să divorțeze de el, dar dorea să-l rănească la fel de mult pe cât a rănit-o el. Pastorul i-a sugerat să încerce ceva înainte să treacă la divorț. El i-a spus să meargă acasă și să se poarte de parcă și-ar fi iubit cu adevărat soțul. El i-a zis să-i spună că îl iubește, să-l laude pentru fiecare lucru bun la care se poate gândi, să depună eforturi pentru el (sacrificii), să fie cât se poate de amabil și generos cu el, să facă orice efort pentru a fi pe placul lui, pentru a-l face să creadă în dragostea ei nemuritoare pentru el. După ce urma să se poarte astfel, i-a spus să arunce bomba și să-i spună că va divorța; în acest mod chiar avea să îl rănească

Ea a urmat de bunăvoie planul, cu entuziasm, jucând rolul unei soții iubitoare, comportându-se ca și cum l-ar fi iubit, în timp ce se gândea cât de mult îl va durea când îi va spune că va divorța. Însă nu l-a mai sunat pe pastor să-i spună cum a mers planul. Când a sunat-o după două luni pentru a afla dacă era pregătită să divorțeze, femeia a răspuns: Divorț? Nu, niciodată! Am descoperit că îl iubesc cu adevărat!

Nu vreau să vă zic că trebuie să urmați sfatul acestui pastor, dar trebuie să lăsați călăuziți de Duhul Sfânt în fiecare situație. Ideea este că Dumnezeu face lucruri uimitoare într-o persoană – sau în tine – atunci când merge cu dragoste spre ea… mai ales când este dificil.

Concluzia este că a oferi dragoste adevărată este gratuită. Te va costa doar un mic sacrificiu: timpul și efortul pe care le aloci. Dar nu uita că locul sacrificiului va fi și locul biruinței.

Când te îmbraci cu dragoste și mergi cu dragoste spre ceilalți, în ascultare de Dumnezeu, vei duce cea mai înaltă formă de război spiritual. Și nimic sau nimeni nu îți va putea împiedica binecuvântarea!

Cum să ai pace | de Joyce Meyer

Pacea este un dar uimitor pe care ni-l oferă Dumnezeu. Știu cum este să trăiești fără pace – supărată de cele mai multe ori, anxioasă, înfricoșată și îngrijorată. Este groaznic! Însă după ce am descoperit cum să trăiesc cu pacea lui Dumnezeu, fac tot ceea ce e necesar pentru a o păstra. 

Trebuie să înțelegem valoarea păcii dacă vrem să o avem. Dacă credeți că nu este mare lucru să vă pierdeți cumpătul, să vă faceți griji, să fiți stresați sau să vă supărați tot timpul, nu veți face ceea ce trebuie pentru a trăi în pace.

Este interesant că unul dintre ultimele lucruri pe care Isus le-a spus ucenicilor Săi înainte de răstignire a fost despre pace. Ioan 14:27 (Biblia Amplificată) spune: „Vă las pacea; pacea mea [desăvârșită] v-o dau; nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. [Lasă pacea Mea desăvârșită să vă calmeze în orice împrejurare și să vă dea curaj și putere pentru fiecare provocare.]”

În Ioan 20:19, „Pace vouă!” este primul lucru pe care Isus l-a spus ucenicilor după învierea Sa. Versetul 21 spune: „Isus le-a zis din nou: ‘Pace vouă!’” Observați cuvintele „din nou”. Sigur a dorit să sublinieze asta, pentru ca ei să înțeleagă cât de important era să-și mențină pacea.

Gândiți-vă puțin la cât de multă pace aveți. Vă faceți griji, vă supărați sau vă simțiți des stresați? Mulți trăiesc așa... însă Dumnezeu nu vrea să ducem o astfel de viață.

Mulți creștini se roagă lui Dumnezeu să le dea pace, dar trebuie să înțelegem că, în calitate de urmași ai lui Hristos, avem deja pacea Lui. Trebuie să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să ne ajute să învățăm cum să umblăm în pace.

Filipeni 4:6-7 (Biblia Amplificată) spune: „Nu fiți anxioși sau să vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, [orice împrejurare și situație] prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri, continuați să faceți cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre [specifice]. Şi pacea lui Dumnezeu, [acea pace care liniștește inima, acea pace] care întrece orice pricepere, [acea pace care] păzește inimile și mințile voastre în Hristos Isus [este a voastră]”.

Putem învăța multe despre cum să spunem rugăciuni puternice și eficiente prin studierea Scripturii. În loc să vă rugați pentru pace, observați că, în Filipeni, apostolul Pavel îi încurajează pe credincioși să se încreadă în Dumnezeu în orice împrejurare, astfel încât să poată avea pacea Lui pe măsură ce trec prin provocări.

Dacă nu avem pace și ne-o dorim, trebuie să fim pregătiți să facem unele schimbări. Probabil, lumea din jurul nostru nu se va schimba, astfel trebuie să ne schimbăm noi modul în care să abordăm viața. Trebuie să luăm decizia conștientă de a avea încredere în Dumnezeu în fiecare domeniu al vieții noastre, în fiecare zi.

Ni se spune că suntem credincioși, și asta ar trebui să facem: să credem în Dumnezeu! Când avem încredere în El, intrăm în odihna Lui și ne putem bucura de viață. 

Cu ani în urmă, îmi amintesc când Dumnezeu m-a ajutat să învăț această lecție în timp ce studiam din Iacov, capitolul 4. În versetele 1-4, vedem ce duce la certuri, la conflicte și la nemulțumire. Versetul 2 (versiunea NTR) spune: „Voi poftiți, dar nu aveți; ucideți și invidiați, dar nu puteți obține; vă certați și vă luptați, dar nu aveți, pentru că nu cereți.”  

Uimitor! Prin acest verset, practic Isus ne spune: „Îți dorești ceva, așa că te străduiești să obți acel ceva în felul tău sau de unul singur, însă nu merge. Dacă M-ai întreba, te-aș ajuta.” Este important să subliniem aici că Dumnezeu nu ne va da doar ceea ce cerem. El ne iubește și dorește ceea ce este mai bun pentru noi, iar când cerem lucruri care sunt după planul și scopul Său, El ni le va oferi. 

Pe vremuri credeam că îmi doresc o mulțime de lucruri care au ajuns să mă facă să mă simt neîmplinită chiar și după ce am reușit să le obțin. Însă odată ce am început să renunț la voia mea și să-I cer lui Dumnezeu să facă voia Sa în viața mea, am simțit o pace și o mulțumire pe care nu le cunoscusem înainte. 

A fost un sentiment atât de eliberator să renunț a mai încerca să-mi controlez viața, ci să mă concentrez, în schimb, să-L caut pe Dumnezeu și să am încredere în El, știind că îmi va da ceea ce vrea să am. Psalmul 37:4 (versiunea NTR) spune: „Găsește-ți plăcerea în Domnul și El va împlini cererile inimii tale.” 

Vreau să vă încurajez astăzi să alegeți în mod intenționat să-L căutați pe Dumnezeu și să vă bucurați de El înaintea oricui sau a oricărui alt lucru din viața voastră. El este Sursa iubirii, bucuriei și păcii. Și astfel, veți trăi în pace atât timp cât trăiți ancorați în El!

O viață de rodire sau o viață risipită? | de Joyce Meyer

În Ioan 15:16 Isus spune: „Eu v-am ales pe voi să aduceţi roadă, şi roada voastră să rămână.” De fapt, Biblia are multe de spus despre cum să aducă creștinii roade și există două căi prin care se poate face acest lucru. O cale este prin a avea roadele Duhului: „dragoste, bucurie, pace, îndelungă răbdare, bunătate, facere de bine, credincioşie, blândeţe, înfrânare a poftelor” (Galateni 5:22-23). A doua cale este să rămânem acolo unde ne-a așezat Dumnezeu și să fim buni cu oamenii din jurul nostru.

Prin „a fi buni” mă refer la a-i ajuta pe cei care sunt greu de iubit sau care par să nu merite iubirea noastră. În loc să vă petreceți timpul încercând să vă faceți fericiți pe voi înșivă, încercați să ajutați săracii și să-i sprijiniți pe cei din jurul vostru, cu scopul de a contribui la îmbunătățirea vieții lor.

Am observat că a fi egoist și atent doar la nevoile proprii nu ne face să fim mai fericiți. A trăi pentru Dumnezeu este chiar opusul acestui lucru. Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze și să ne dea lucrurile de care avem nevoie, dar atunci când ne predăm viața în mâna Lui, scopul nostru devine acela de a-L sluji.

În Matei 12:33, Isus spune: „...pomul se cunoaşte după rodul lui.” În acest mod oamenii știu cine suntem. Așa cum recunoașteți un portocal după portocalele pe care le rodește, cunoașteți un creștin după roada pe care o are, datorită stilului său de viață.

Spun adesea că nu vei fi recunoscut drept creștin doar pentru că ai un sticker cu mesaj creștin pe mașină, pentru că porți bijuterii creștine sau pentru că mergi la biserică în fiecare săptămână. De cele mai multe ori, oamenilor nu le va păsa de ceea ce ai de spus, dacă modul în care te comporți nu îți susține vorbele.

Roada vieții noastre se vede prin comportamentul nostru – prin ceea ce facem pentru a-i ajuta pe alții și prin atitudinea noastră – precum și prin ceea ce spunem. E exprimarea exterioară a lucrării interioare pe care Dumnezeu o face în noi.

Isus spune în Ioan 15:8: „Dacă aduceţi multă roadă, prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit şi voi veţi fi astfel ucenicii Mei.” Cu alte cuvinte, nu demonstrăm nimic nimănui doar prin ceea ce spunem. Roada vieții noastre dovedește cine suntem cu adevărat.

Așadar, ar fi bine să ne întrebăm frecvent: Pe cine ajut eu? Ce schimbări aduc sau cum fac viața altcuiva mai bună?

Cheia pentru a aduce roade bune se găsește în Ioan 15:5 (Biblia Amplificată), care spune: „Eu sunt Viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cine rămâne în Mine şi în cine rămân Eu aduce multă roadă [altfel], despărţiţi de Mine, [despărțiți de uniunea vitală cu Mine] nu puteţi face nimic.”

Isus ne spune că, pe măsură ce petrecem timp cu El în rugăciune și studiem Biblia, Duhul Său lucrează în noi și ne schimbă puțin câte puțin (2 Corinteni 3:18), făcându-ne să reflectăm din ce în ce mai mult imaginea Sa, adică începem să avem și noi caracteristicile Lui. Este vorba de o transformare progresivă, care necesită timp și presupune un angajament consecvent, pe care trebuie să ni-l asumăm pentru toată viața.

Dacă nu petreceți timp regulat cu Isus și nu vă dezvoltați relația cu El prin rugăciune și studiu biblic, vreau să vă îndemn să vă reevaluați prioritățile și să puneți pe primul loc ceea ce e important. Adevărul este că ne investim timpul în ceea ce este important pentru noi. Și dacă ceva este cu adevărat important, veți găsi timp să faceți acel lucru.

Dumnezeu v-a creat pentru că vă iubește, El vrea să aibă o relație personală cu voi și vrea să facă lucruri uimitoare în voi și prin voi! Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu, și este atât de prețioasă!

Efeseni 3:20 (Biblia Amplificată) spune că Dumnezeu: „poate [să Își îndeplinească scopul și] să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi [dincolo de cele mai mărețe rugăciuni, speranțe sau vise]”. El are un plan pentru voi, și vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini chemarea, pe măsură ce Îl căutați și vă întăriți credința în El.

Vreau să vă încurajez să vă concentrați asupra lui Isus și să trăiți așa cum vă revelează El că trebuie să trăiți, prin ceea ce învățați din Cuvântul Lui. Dacă alegeți astăzi să ajutați pe cineva, nu numai că vei fi mai fericiți, dar veți descoperi că roadele bune aduc adevărate satisfacții și împliniri.

Mijlocirea pentru țară în instanțele cerului | Mirela Pețan

Ce înseamnă o rugăciune în instanțele cerești?

Rugăciunea în instanțele cerești nu este o metodă de a te ruga, ci este o dimensiune a Duhului Sfânt în care intrăm. Este unul din lăcașurile pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru noi, cum a spus Domnul Isus:

În casa Tatălui Meu sunt multe lăcaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. (Ioan 14:2-3)

Domnul Isus s-a dus să ne pregătească un loc și ne va lua și pe noi cu El, ca acolo unde este El să fim și noi. Asta înseamnă un acces al nostru în domeniul supranatural acum, până când nu vom pleca din lumea aceasta. Înseamnă că Dumnezeu are pregătit pentru noi un loc important în care vrea să fim prezenți, dar nu conștientizăm că suntem acolo și este nevoie de această înțelegere profundă pe care Domnul vrea să o avem: că în Isus Hristos noi suntem așezați în locurile cerești împreună cu El. Efeseni 2:6 ne spune asta.

Instanțele cerești sunt accesibile oricui care Îl cunoaște pe Dumnezeu, oricărui copil al lui Dumnezeu. Aceste instanțe sunt deschise, noi avem intrare „slobodă” prin jertfa Domnului Isus Hristos, prin Trupul Lui care este perdeaua ce s-a rupt în templu. Noi intrăm în acel loc în care Dumnezeu operează. Nu putem însă să intrăm oricum. Psalmul 24 ne spune în prima parte:

Al Domnului este pământul cu tot ce este pe el, lumea şi cei ce o locuiesc!

Căci El l-a întemeiat pe mări şi l-a întărit pe râuri.

Cine va putea să se suie la muntele Domnului?...”

Această întrebare retorică are de-a face cu a intra în prezența lui Dumnezeu. Muntele Domnului este locul guvernării divine pe care Dumnezeu a instituit-o pe întreg pământul.

Cine va putea să se suie la muntele Domnului? Cine se va ridica până la Locul Lui cel Sfânt?

Cel ce are mâinile nevinovate şi inima curată...”

Inimile și faptele noastre trebuie să fie în aliniere cu voia Lui, să fie curate și fără prihană.

... cel ce nu-şi dedă sufletul la minciună şi nu jură ca să înşele.

Acela va căpăta binecuvântarea Domnului, starea după voia Lui, dată de Dumnezeul mântuirii lui. Iată partea de moştenire a celor ce-L cheamă, a celor ce caută Faţa Ta, Dumnezeul lui Iacov.

Asta este condiția ca să ne apropiem de muntele sfânt al lui Dumnezeu și apoi este acel pasaj extraordinar în care cerem ca porțile să-și ridice capetele și Împăratul slavei să intre. Intră nu doar în inimile noastre, ci avem autoritate să cerem ca porțile României să se deschidă și Împăratul slavei să intre în țara noastră.

Acum este vremea acțiunii când va trebui să intrăm înaintea tronului de har și îndurare al Tatălui ceresc, înaintea Împăratului nostru, cu națiunea română. Asta este rugăciunea în instanțele cerești. Nu mergem cu frică și cu necredință: „Oare vrea Împăratul să Îi mântuiască și pe români sau nu? Vrea Domnul România pentru El?” Dacă credem lucrul acesta și îl mărturisim, atunci haideți să ne mobilizăm și să facem ce ține de noi în post, rugăciune, în acțiuni ale Duhului Sfânt pe care Domnul ne cheamă să le împlinim. Și înseamnă, în primul rând, să vorbim, pentru că Dumnezeu ne-a dat această armă extraordinară a cuvântului rostit. Dumnezeu a creat totul prin cuvântul Său. Și pe noi ne-a creat după chipul și asemănarea Lui și ne-a dat acest dar extraordinar, această putere nemaipomenită ca prin ceea ce rostim să se împlinească lucrurile Lui. Dumnezeu veghează acum să împlinească cu iuțeală cuvântul Lui pe pământ. Este cuvântul Lui scris, dar este și cuvântul rostit. Prin Duhul Sfânt rostim acele cuvinte ale vieții, ale eliberării, ale izbăvirii. În lucrarea de rugăciune din instanțele cerești este foarte important să fim în acord cu ceea ce spune Dumnezeu, cu ceea ce El ne descoperă, pentru că acordul nostru rostit, proclamat prin declarații, deschide cale liberă pentru ca voia lui Dumnezeu să vină peste pământ, să se împlinească.

Așadar, noi operăm din instanțele cerului și spunem: „Doamne, sunt de acord cu ce spui Tu despre România și mă rog ca voia Ta să vină acum în România, ca dreptatea și sfințenia Ta să vină acum în România, ca puterea Duhului Tău cel Sfânt să coboare acum în România și în felul acesta declarăm cer deschis peste România și chemăm, prin învoire cu cerul, voia Tatălui ceresc să vină pe pământ și să se împlinească.”

Fragment extras din Conferința Femeilor organizată la începutul lunii noiembrie 2023 de Biserica „Râul Vieții” din București.

Mirela Pețan, coordonator „Rețeaua de rugăciune pentru România”

Articolul a fost publicat în revista Alfa Omega TV Magazin (anul 14, nr. 2), din martie-aprilie 2024, cu tema „Casa Mea se va numi o casă de rugăciune”. Mai multe despre revistă și despre cum te poți abona: https://alfaomega.tv/revista

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.