• Recomandare - Cursuri gratuite de învățătură în eliberare

  Cursul „Eliberând Captivii” e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare, dorind să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole e specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

  INTRĂ ÎN CURS, online     Descarca PDF

  Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

  CURS SOS (1.1GB!)     Cumpără Carte+DVD    Cazuistică-exemple (2GB!)

  Cursul Diavolul în fața instanței - Conceptele prezentate în acest curs au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Intră în curs     Cumpără cartea

Fumatul - ce faci dacă ești dependent de fumat?

Eliberare

Unele persoane se pot confrunta cu aceasta problema a fumatului sau cu anumite dependente de care nu pot scapa. Ca oameni ai lui Dumnezeu sau chiar si la inceputul umblarii cu El, aceste vicii pot continua, daca nu sunt oprite.

Am avut la consiliere in decursul anilor, oameni care sa doreasca eliberare pe tema fumatului. Aici am identificat doua categorii de persoane. O prima categorie ii include pe cei care sunt impinsi in a veni la consiliere, pentru a scapa de aceasta depenenta. Am observat ca in cazul lor, rugaciunile nu functioneaza, macar ca sunt exact ca si cele pe care le facem pentru cei care vor cu adevarat sa fie vindecati si restaurati cu orice pret. De aceea, este foarte important ca omul cand vrea sa scape de acest viciu, sa o faca din proprie initiativa. Sa isi doreasca cu adevarat acest lucru si chiar sa arunce orice pachet sau ramasite de tigari pe care le mai are. Sa le rupa, sa scape de ele.

Fumatul are cateva elemente ce trebuie aduse inaintea lui Dumnezeu pentru ca omul sa scape de acest viciu. Pe de o parte, fumatul este inlocuirea lui Dumnezeu de a primi pace si bucurie. Asadar, omul recurge la acest surogat care este fumatul, in loc sa mearga la Dumnezeu si sa fie implinit in relatia pe care o are cu el. De asemenea, fumatul reprezinta o distrugere a propriului trup. Prin urmare, omul trebuie sa isi ceara iertare pentru acest pacat ce ii distruge diferite organe din fiinta lui. Statisticile spun ca una din doua persoane care fumeaza, ajung sa moara inainte de vreme din diferite probleme de sanatate. De aceea, in procesul consilierii pentru eliberarea de aceasta dependenta, omul isi cere iertare pentru acest pacat al idolatriei si a inlocuirii lui Dumnezeu cu acest viciu. De asemenea, trebuie sa isi ceara iertare pentru faptul ca si-a distrus propriul trup care trebuie sa fie templul Duhului Sfant. Mai apoi ne rugam pentru om ca el sa fie vindecat si restaurat. Ceea ce legam in aceste cazuri sunt duhuri de boala, de infirmitate, de moarte si de dependenta. In cele din urma, cerem ca vindecarea si restaurarea lui Dumnezeu sa ajunga in orice zona in care omul are nevoie sa fie umplut. Cerem ca vindecarea lui Dumnezeu sa vina peste plaman, gat si intreaga lui fiinta.

Ce am observat este ca are loc o eliberare fantastica in momentul in care omul e decis sa faca acest pas si vrea sa scape de aceasta idolatrie din viata lui. Daca persoana in cauza isi cere iertare pentru distrugerea propriei lui fiinte, primeste restaurare in mod complet. Acesta va observa ca dintr-o data nu mai simte nevoia sa fumeze si ca este complet eliberat. Este necesara si o impotrivire. Daca cumva mai exista o tentatie din partea vrasmasului la un moment dat, omul trebuie sa spuna: „Ma impotrivesc acestui viciu! Nu mai am nevoie de el in viata mea! In Numele lui Isus, pleaca de la mine, orice duh de dependenta de fumat! Nu mai am nevoie de acest lucru in viata mea, eu sunt complet liber, datorita lui Isus!” Astfel se poate obtine o vindecare, o restaurare si o umblare in biruinta, vis-a-vis de acest viciu, ca si de oricare altul.

Pe langa dependenta de fumat, mai sunt si alte vicii de care omul se poate lovi sau alte juguri ce pot pune stapanire pe viata lui. In aceasta categorie, exista dependenta de sucuri sau ciocolata. Chiar am intalnit pe cineva care nu se putea abtine sa nu manance ciocolata. Aici, ca si in cazul fumatului, omul trebuie sa isi ceara iertare pentru aceasta idolatrie si pentru evadarea in acest viciu. Acesta ii poate afecta viata intr-o masura mai mare. De exemplu, sa ia in kilograme sau sa ii distruga corpul in alte moduri.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2199 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.