Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

SEMINAR INTREG GRATUIT pentru femei - Fete inarmate cu sabii - Lisa Bevere

Cuvântul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai ușor să o studiem decât să o mânuim. Este vremea ca să punem în mâna femeilor săbii și să le ajutăm să conecteze cerul cu pământul. În lumea întreagă sunt femei care suferă ca victime ale traficului de ființe umane, abuzate și chiar ucise pentru că sunt femei. Lisa Bevere arată că aceste atacuri arată mai degrabă cine ar putea fi aceste femei în viitor decât cine au fost ele în trecut. În Fete înarmate cu săbii ea explică faptul că dușmanul caută să le dezarmeze pe toate planurile. Este vremea ca femeile să fie eroine pentru Dumnezeu, să fie curajoase, cu discernământ, iertătoare și înțelepte. Este vremea să vă ridicați săbiile și să luptați cu eroism. Un seminar pentru femei cu Lisa Bevere - Mesagerul.

 
Sesiunea 1 - Cum sa-ti porti crucea ca o eroina - Lisa Bevere - Vrăjmasul lupta impotriva femeilor fiindca stie ca ele il pot distruge. Nu putem permite culturii să ne influențeze limbajul sau să îl subestimeze. Trebuie să folosim Cuvântul lui Dumnezeu. Femeile trebuie să rostească rugăciuni puternice.


Sesiunea 2 - S-a nascut o Sabie - Sabia e Cuvântul lui Dumnezeu. Nu cred că există o apărare mai bună decât Cuvântul lui Dumnezeu.


Sesiunea 3 - Eroi. Campul de lupta - Poți fii eroină fiind curajoasă. Săbiile nu se testează pe câmpul de luptă, ci se folosesc.


Sesiunea 4 - Crucea este sabia


Sesiunea 5 - Modelarea luptatorilor si a sabiilor - În cer a început o luptă, iar acum acea luptă se dă pe pământ. Noi trebuie să luptăm cu sabia Duhului. Trebuie sa luptam fara frica.


Sesiunea 6 - Puterea cuvintelor - Vorbeste despre puterea cuvintelor. Noi ar trebui să avem, după cum scrie în Biblie, cuvinte pline de farmec.


Sesiunea 7 - Diferite tipuri de sabii - Lisa vorbeste despre mai multe tipuri de sabii si ce semnifica acestea. Cea mai puternică dintre toate este sabia predată.


Sesiunea 8 - Cum sa-ti porti crucea ca o eroina - Sesiunea finala in care se trag concluzii. Lisa explica ce inseamna Ia-ti crucea si vino dupa mine!Crucea personala reprezinta tot ceea ce ai primit de la Isus:pace, speramta, liniste, iubire...

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.