Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Povestea lui Dorel Ciurescu - lupta cu schizofrenia

S-a intamplat ceva in viata mea, am ajuns ca pacient internat la spitalul de psihiatrie Jebel. Fiind cunoscut de atata lume, oamenii au ramas surprinsi, stiindu-mi trecutul. Era lucrarea lui Dumnezeu pe care nu am inteles-o nici eu, am fost daramat fizic, spiritual nu. Spiritual, Dumnezeu era cu mine , pentru ca prezenta lui Dumnezeu nu a plecat din mine. Am fost asa de distrus si ma gandeam la fetita mea, la masina mea, la banii cu care imi sustineam familia. Am trecut prin niste etape prin care nimeni nu ar vrea sa ajunga, inchisori si spitalul de expertiza din Jilava, dar Dumnezeu m-a calauzit si acolo.

Am ajuns la Jebel, asa cum am mentionat, fiind terminat fizic, dar totusi aveam in suflet mangaiere, Dumnezeu era cu mine.

Am trecut prin locuri si cu gratii, ca Dumnezeu sa imi arate ce inseamna libertatea, si Ii multumesc ca nu m-a tinut acolo.

Acolo era scoala lui Dumnezeu de fapt. El a inceput sa lucreze! Pe mine Dumnezeu m-a scos sa-mi dea putere intr-un spital de psihiatrie, sa inteleg cati oameni sunt cu sufletul rupt acolo. „Schizofrenie”, din cuvantul original provine de la „suflet rupt”. Sunt locuri in care medicii nu au putere sa lege sufletul pentru ca nu au cum. Si eu aveam sufletul rupt, iar Dumnezeu incepea sa ma vindece, sa repare sufletul meu. Schizofrenia nu inseamna neaparat ca un om este nebun si este un suflet rupt care nu mai gaseste solutii si ajung sa o ia razna. Suflet rupt inseamna un cuget murdar, in care se da lupta spirituala.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/viata-spirituala

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.