Cum te afecteaza traume din copilarie la maturitate; exemplu - Bogdan Graur

Emoții

Unele din traumele care se pot intampla in copilarie sau in decursul vietii omului pot sa-l insoteasca intreaga viata si sa-l aduca in anumite zone in care viata lui sa fie blocata.

In consiliere am avut pe cineva care la varsta de vreo 30 de ani a venit la consiliere , avea un disconfort la incheietura piciorului si de fiecare data cand ea urca sau cobora treptele isi dadea seama ca nu poate avea incredere deplina in piciorul respectiv , ca avea nevoie sa se tina de o balustrada . Cand am intrebat-o de cand se intampla treaba asta, piciorul nu are o trauma recenta , ce s-a intamplat? Ea mi-a spus ca atunci cand avea 16 ani a fost dusa la cules de porumb si in autobuzul in care era colo toata clasa la un moment dat soferul a pus o frana brusca si ea s-a dezechilibrat si si-a luxat glezna. Asa de tare a durut-o incat a trebuit sa mearga la doctorita scolii , sa stea cateva zile acasa , diriginta si profesorii se intrebau ce e cu fata asta? Ce, vrea sa lipseasca de la scoala si inventeaza aici ca o doare glezna, care e problema?

Lucrul acesta s-a vindecat in timp cat de cat. La 30 de ani din nou un accident. Deja ea era maritata, avea copii. Merge pe gheata, pe o zona mai alunecoasa si la un moment dat ii aluneca piciorul si isi luxeaza acelasi picior din nou. Ajunge in spital, radiografii, doctori, si din nou piciorul nu e complet restaurat, vindecat si de atunci pana la varsta de 33 de ani realizeaza ca piciorul ei nu este vindecat complet. Atunci i-am spus sa luam fiecare caz in parte. Adu inaintea lui Dumnezeu pe soferul pe care trebuie sa-l ierti, pe doctorita scoii, pe diriginta, pe ceilalti implicati acolo care te-au desconsiderat si nu au crezut ca ai intr-adevar o problema.

Dupa ce ea i-a iertat, ne-am rugat pentru dezlegarea acestor legaturi nedumnezeiesti dintre ea si acesti oameni . Apoi a adus inaintea lui Dumnezeu celalalt eveniment cand doctorii din spital asteptau atentii si astfel nu au tratat-o cum trebuie. A trebuit de asemenea sa se ierte pe ea insasi pentru ca a considerat ca a fost aiurita cand a cazut si sa pateasca asa ceva inca o data si acum nu ma pot ocupa de copii sa-i trimit la scoala si la gradinita si totul tine de mine. A trebuit chiar sa se pocaiasca de aceasta forma de idolatrie, daca putem spune asa, prin care crezi ca nimic nu se mai intampa in universul asta fara tine. Si in loc sa aiba increder in Dumnezeu ca El poarta de grija si sotului si familiei , ca totul e in regula, si ea sa isi vada de restaurare , ea avea neiertare fata de propria persoana.

Dupa ce am rezolvat fiecare caz in parte, fiecare eveniment, m-am rugat pentru piciorul ei si apoi au pus mana pe picior doua persoane cu care slujeam , dupa principiul rugaciunii prin punerea mainilor pentru vindecare si am spus ca in numele lui Isus fiecare parte din picior sa fie restaurata , sa functioneze asa cum Dumnezeu le-a creat acolo si totul sa fie in regula. La un moment dat am simtit ca trebuie sa ma opresc din rugaciune si am spus: „In numele lui Isus leg orice duh de infirmitate , orice duh care blocheaza ca vindecarea lui Dumnezeu sa vina in piciorul ei.” Dupa aceasta am reluat aceleasi lucruri pe care le-am spus cu cateva clipe inainte si atunci ea a simtit ca-i amorteste piciorul si atat ea cat si persoanele care-si pusesera mainile peste piciorul ei au simtit acolo o miscare in incheietura piciorului si o restaurare.

Dupa rugaciune a inceput sa urce si sa coboare niste trepte , a vazut ca acum poate avea deplina incredere in picior , ca nu mai are niciun fel de nesiguranta si ca este complet restaurata. Este foarte important ca atunci cand omul cauta vindecare fizica in viata lui, sa incerce sa vada anumite evenimente, anumite cazuri traumatizante care i s-au intamplat si in jurul acelor evebnimente sa fie necesara acordarea de iertare , cerere de iertare vis-a-vis de persoanele implicate . Si de asemenea un lucru pe care l-am invatat atunci era faptul ca un anumit duh de infirmitate poate sa se interpuna intre vindecarea pe care Dumnezeu vrea sa o aduca impreuna cu omul lui Dumnezeu si primirea efectica. Si atunci este necesara legarea si alungarea acestui duh pentru ca rugaciunea sa poata fi eficienta, sa-si atinga tinta si sa aduca vindecare si restaurare in viata omului.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Etichete: familie
4169 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.