Rugăciune       TV LIVE                 

Victoria personală | Michael Kimuli

Victoria personală | Michael Kimuli

  Rugăciune-Mijlocire

Dumnezeu are un plan și un scop pentru fiecare dintre noi. Gândurile Lui cu privire la tine ca persoană sunt să îţi dea un viitor și o nădejde. El dorește pentru tine tot ce este mai bun.

Ieremia 29: 11 spune:

„Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. ”

De multe ori nu reușim să vedem lucrurile așa cum le vede Dumnezeu. Ne-ar ajuta dacă am ști că Dumnezeu ne cunoaște pe deplin. El știe ce este cel mai bun pentru noi. Dumnezeu ne ajută în fiecare situaţie cu care ne confruntăm. El deţine versiunea exactă a cum ar trebui să fie fiecare situaţie în parte.

Dumnezeu ne cheamă să ne rugăm pentru că ne cunoaște foarte bine, și de asemenea, El dorește ceea ce este mai bun pentru noi. El dorește să-L căutăm pentru harul Său, ajutorul și sfatul Său pentru că știe că avem nevoie de ele în viaţa noastră. Trebuie neapărat să dăm mai multă atenţie rugăciunii pentru că ne ajută să intrăm mai mult în voia și planul lui Dumnezeu pentru viaţa noastră. Dumnezeu a promis că, dacă ne rugăm, ne va asculta și va împlini ceea ce are în inima Sa pentru noi.

Rugăciunea n-ar trebui să reprezinte o corvoadă pentru noi. Ar trebui să fim nerăbdători să ne rugăm. Este spre binele nostru și al acelora pe care-i iubim și la care ţinem. Domnul Isus le-a spus ucenicilor Săi în Luca 22:40:

„Rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită.”

Înfrângerea nu este departe de noi dacă viaţa noastră de rugăciune nu este ceea ce ar trebui să fie. Dumnezeu ne iubește și dorește ceea ce este mai bun pentru noi, dar voia Lui nu se va întâmpla automat.

Ucenicii nu au dat prea multă atenţie avertizării Domnului, așa că nu după multă vreme au experimentat o înfrângere teribilă. Au căzut într-atât încât atunci când Domnul Isus li s-a înfăţișat după învierea Lui, Petru nu l-a recunoscut la început. El, care a jurat că niciodată nu-L va renega pe Isus, s-a rededicat așa de mult slujbei sale anterioare, cea de pescar, încât nu l-a mai recunoscut pe Isus care stătea pe malul mării până când Ioan a spus „Este Domnul”. Dacă Petru și ceilalţi s-ar fi rugat atunci când Domnul le-a spus, ei n-ar fi trecut printr-o astfel de înfrângere și rușine. Trebuie să ne rugăm. Dacă ucenicii, mari strămoși ai creștinismului, erau nevoiţi să se roage pentru a trăi în victorie, atunci noi nu avem nevoie de nimic altceva.

P. S. Dacă doriți să studiați mai în amănunțime tematica rugăciunii eficiente, urmăriți articolele care vor fi postate în cadrul acestei serii. De asemenea, puteți achiziționa cartea Rugăciunea înflăcărată eficientă, de Michael Kimuli, de aici: https://alfaomega.tv/librarie/rugaciune-mijlocire/rugaciunea-inflacarata-produs

Volumul este disponibil și în format digital: https://alfaomega.tv/librarie/rugaciune-mijlocire/rugaciunea-inflacarata-produs

Mai multe materiale despre comunicarea cu Dumnezeu vă stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire

634 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.