Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Sexul și legăturile sufletești

Legăturile sufletești sunt neevlavioase. Ele pot fi atât sexuale, cât și non-sexuale. De obicei, avem de-a face cu legături sufletești sexuale, o legătură sexuală care are de-a face cu trecutul. Nu trebuie neapărat să se fi consumat actul sexual – poate fi vorba doar de un preludiu intim sau o relație nepotrivită.

În cazul legăturilor non-sexuale, poate fi vorba de o relație nepotrivită cu părinții sau un prieten. De multe ori, în căsnicii vedem că partenerii nu au tăiat legăturile cu părinții lor. Ei încă merg la familia lor de origine ca să capete afirmare, călăuzire. Unii soți spun: „Soția mea, soțul meu vorbește mai mult cu părinții lui decât cu mine despre anumite lucruri.” Aceste lucruri indică faptul că există legături sufletești, legături nesănătoase.

Chiar dacă expresia „legătură sufletească” nu apare în Biblie ca atare, conceptul de legătură spirituală nevăzută din cadrul relațiilor este evidentă în Cuvânt. Deoarece explicarea tărâmului invizibil este dificilă, este mult mai ușor să explicăm efectele acestuia în lumea vizibilă.

Învățătura lui Isus despre relații ne spune clar că, atunci când am ieșit din limitele stabilite de Dumnezeu, trebuie să fim de acord cu El. Din toată inima, că ne-am rătăcit. Prin înțelegerea adevărului, prin mărturisirea păcatului și prin iertarea altora, ne dezlegăm, într-un sens pământesc, din relațiile greșite. Pe baza a ceea ce Isus a realizat pe cruce, putem primi atunci, prin credință, libertate spirituală, dezlegând legăturile invizibile, legăturile nedumnezeiești din cadrul relațiilor.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.